ŠKODA Private Lease

Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van een auto kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

Citigo vanaf € 229,-*

Rij stijlvol door de stad met de nieuwe Citigo. Ons meest compacte model is verrassend ruim, zuinig en veilig. Ook op de snelweg staat hij zijn mannetje. De Citigo Ambition uitvoering heeft sportieve velgen en is luxe uitgerust met Cruise Controle, airconditioning en geavanceerde boordcomputer.

 • Speciaal ontworpen voor in de stad
 • Verrassend ruim interieur
 • Kies voor de Ambition, Ambition met Plus pakket of met Drive pakket

Fabia HB vanaf € 249,- p/m*

De nieuwe Fabia is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. En wat helemaal mooi is: de Fabia is nu nóg zuiniger en de ruimste in zijn klasse. De Fabia Ambition is standaard rijk uitgerust en heeft bovendien airconditioning, radio mp3 speler, elektrische ramen.

 • Airconditioning
 • Radio MP3 Speler
 • Cruise Controle


Fabia Combi vanaf € 259,- p/m*

De nieuwe Fabia Combi is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. De Fabia Combi Ambition is standaard rijk uitgerust en heeft bovendien cruise controle, elektrische ramen, elektrische spiegels.

 • Airconditioning
 • Radio Mp3 speler
 • Cruise Controle

Rapid Spaceback Drive vanaf € 329,- p/m*

Met de Rapid Spaceback hoef je niet te kiezen tussen een hatchback en een stationcar. Geniet van de voordelen van beide. Ruim, sportief, veilig en uitgerust met slimme opties. Precies zoals je van een ŠKODA mag verwachten.

 • Navigatiesysteem
 • Airconditioning
 • Lichtmetalen velgen
 • Cruise Controle

Stel je Rapid Spaceback Samen

Octavia HB

De Octavia is op en top ŠKODA: ruim, comfortabel, veilig, pittig en milieuvriendelijk. Allemaal eigenschappen die je privé zou willen leasen. Dat kan: met ŠKODA Private Lease rijd je een nieuwe Octavia volstrekt zorgeloos voor een vast bedrag per maand – ook heel comfortabel!

Stel je Octavia HB Samen

Octavia Combi

De stijlvolle ŠKODA Octavia Combi geeft vrijheid, veelzijdigheid en plezier alle ruimte. En dat in combinatie met efficiënte motoren – alleen maar pluspunten dus! Die zijn er ook op lease gebied. Kies voor de slimme Private

Lease-oplossing. Daarmee rijd je voor een vast bedrag per maand 100% zorgeloos in een gloednieuwe Octavia Combi!

Stel je Octavia Combi Samen

 

Wat doe je met je huidige auto?

Wij zorgen voor een passend voorstel om je huidige auto in te nemen.
Graag tot ziens bij

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg


*Alle prijzen vermeld op deze website of andere communicatie-uitingen zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges, exclusief metallic en eventuele meeruitvoeringen.  ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 januari 2018, zolang de voorraad strekt