Geen reacties

Voor de Octavia en Superb Business-uitvoeringen biedt de Skoda-dealer tijdelijk voordelige Tech-pakketten. Op de Octavia (Combi) diesel ontvang je bovendien DSG-korting.

De Skoda Tech-pakketten omvatten een verzameling luxe opties voor extra rijplezier. Voor elk Skoda-model en -uitvoering verschillen de packs en prijzen; maar voordeel geldt momenteel op alle packs die je tegelijk bestelt bij een nieuwe Business-uitvoering van de Octavia, Octavia Combi, Superb en Superb Combi. 

De Tech-packs voor de Skoda Superb (Combi) zijn tijdelijk verkrijgbaar vanaf 590 euro. Afhankelijk van de Superb-uitvoering kan het voordeel oplopen tot 1.970 euro. Dat is bijvoorbeeld het voordeel op de Superb Combi Style Business; daarvoor krijg je lederen bekleding, Travel Assist-verkeersbordenherkenning en een glazen panoramisch schuif/kanteldak.

Alle voordelen op een rij

  • op Superb en Octavia
  • luxe, extra opties
  • inclusief voordeel
  • + evt. korting op DSG 

Het maximale Tech-voordeel op de Octavia (Combi) ligt op 1.240 euro. Pakketfeatures voor deze modellen zijn een multifunctioneel stuurwiel, lederen en/of stoffen bekleding, getinte ruiten en verder bijvoorbeeld stoelverwarming of lichtmetalen wielen. Op een dieseluitvoering ontvang je bovendien tot 710 euro korting op een DSG-automaat met dubbele koppeling. Het totale voordeel bedraagt hierdoor maximaal 1.950 euro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld