Geen reacties

Tijdens de Skoda Private Lease Voordeelweken bespaar je tot 30 euro korting op het leasetarief – per maand, daarmee bespaar je in totaal tot 1.440 euro. 

Tot en met 31 januari organiseren de Skoda-dealers de Private Lease Voordeelweken. Ze bieden daarbij een voordelig leasetarief aan voor diverse uitvoeringen van de Skoda Fabia, de Fabia Combi en de Rapid Spaceback. Dat voordeel geldt voor de gehele looptijd van 48 maanden. 

Neem bijvoorbeeld de Skoda Fabia in Active-uitrustingsniveau. Normaal kun je deze maandelijks leasen vanaf 279 euro, nu rekent Skoda slechts 249 euro. Het voordeel van 30 euro per maand loopt in 48 maanden op tot 1.440 euro. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • elke maand weer

Voor het actietarief rijd je maximaal 10.000 kilometer per jaar. In alle vaste kosten (belastingen, verzekeringen, pechhulp, onderhoud enzovoort) is voorzien, je betaalt alleen nog de variabele kosten zoals brandstof en parkeergeld. Het aangeboden product valt onder het Keurmerk Private Lease. 

Maar let, de actie geldt slechts zolang de voorraad strekt. Vraag de Skoda-dealer dus tijdig naar de beschikbare voorraad auto’s. De dealer kan ook een offerte op maat opstellen. 

Update

Skoda heeft deze actie verlengd tot en met 31 maart of zolang de voorraad strekt.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld