1. Elektrische versie Skoda Citigo op komst

  19 maart 2018

  Skoda komt alsnog met een elektrische versie van de Citigo. Het de eerste elektrische Skoda, voor 2025 volgen er nog vier modellen.

  Lees meer
 2. Skoda Vision X Concept is hybride die rijdt op aardgas

  28 februari 2018

  Het Vision X studiemodel dat Skoda volgende week onthult is voorzien van een innovatieve aandrijflijn, met twee elektromotoren, een benzinemotor en de mogelijkheid om op aardgas te rijden.

  Lees meer
 3. Topversie Skoda Kodiaq L&K luxe

  15 februari 2018

  Skoda introduceert de topuitvoering van de Kodiaq, de L&K. Op deze versie debuteren enkele nieuwe motoren en de laatste DSG-transmissie.

  Lees meer
 4. Skoda Fabia subtiel vernieuwd

  8 februari 2018

  Wat goed is, hoef je niet te veranderen. En dus beperkt Skoda het aantal wijzigingen bij de vernieuwde Fabia tot een minimum.

  Lees meer
 5. Skoda Vision X is voorbode compacte SUV

  1 februari 2018

  Skoda breidt zijn SUV-assortiment de komende jaren uit met een kleine cross-over. Met de Vision X Concept blikt het merk alvast vooruit.

  Lees meer
 6. Skoda kondigt vernieuwde Fabia aan voor autosalon van Genève

  18 januari 2018

  Skoda onthult op de autosalon van Genève in maart de vernieuwde Fabia. Het huidige model komt uit 2014 en is dus alweer toe aan een update.

  Lees meer
 7. Skoda Slimme Inruilweken

  8 januari 2018

  Als je tijdens de Skoda Slimme Inruilweken je huidige auto omruilt voor een nieuwe Skoda, dan ontvang je bovenop de inruilwaarde een extra inruilpremie.

  Lees meer
 8. Skoda Clever-actiemodellen

  8 januari 2018

  De Skoda Clever-modellen zijn standaard rijk uitgerust en scherp geprijsd. Daardoor krijg je veel extra opties voor een beperkte meerprijs. Verkrijgbaar als Fabia (Combi) en Rapid Spaceback.

  Lees meer
 9. Nu in de showroom: Skoda Karoq

  2 januari 2018

  De compacte SUV Skoda Karoq staat vanaf vandaag in de showroom. Vanaf 28.990 euro is de praktische, ruime auto mee te krijgen.

  Lees meer
 10. Nu alle prijzen Skoda Karoq, ook van Business-uitvoeringen

  13 december 2017

  Eind deze maand is de Skoda Karoq bij de dealers te bezichtigen. De levering start eind januari. Skoda maakt nu alle prijzen bekend, ook die van de Business-uitvoeringen.

  Lees meer