Geen reacties

Ruil je oude dieselauto in voor een nieuwe Skoda en ontvang een slooppremie tot 5.500 euro! Of kies voor voordelige private lease.

Als je nog rondrijdt in een auto met vervuilende dieselmotor dan kun je daar nu voordelig vanaf komen. Skoda biedt een slooppremie op dieselauto’s – van alle merken – die door consumenten worden ingeruild voor een nieuwe Skoda met schonere technologie (uitgezonderd de SUV’s). Het maakt niet uit of je de Skoda koopt of leaset. Het merk zorgt ervoor dat de ingeleverde auto wordt gesloopt.

De hoogte van de slooppremie hangt af van de Skoda die je bestelt. Bovendien ligt de premie op de Citigo CNG en Octavia CNG (op aardgas) 2.000 euro hoger dan wanneer je het vergelijkbare model op benzine of diesel bestelt. Het maximale voordeel bedraagt 5.500 euro, bij aanschaf van de Octavia CNG.

Ook geldig op private lease

Bijzonder is dat je de slooppremie niet alleen als inruilpremie (bij koop) ontvangt, maar dat je ook met Skoda Private Lease voordeel ontvangt in de vorm van een voordelig leasetarief. Dankzij de premie kun je bijvoorbeeld de Skoda Citigo al vanaf 185 euro per maand leasen voor een periode van 48 maanden; je kunt daarmee 10.000 kilometer per jaar rijden en alle vaste kosten zijn gedekt.

Alle voordelen op een rij

  • hoge slooppremie
  • bij inruil oude diesel
  • voor een nieuwe Skoda
  • ook bij private lease

Vraag de Skoda-dealer naar een berekening op maat. Je komt voor de actie in aanmerking indien jouw dieselauto voorzien is van een motor volgens de Europese emissienorm Euro1 tot en met Euro4. Doe zo nodig een kentekencheck op de Skoda-website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld