Bij Autobedrijf Rotor start het nieuwe jaar met veel voordeel

DE HONDA JAZZ
EEN ZELFOPLADENDE HYBRIDE-ERVARING

De Honda JAZZ nu met 750 Euro inruilpremie

Efficiënter Tot 1040 km
op een volle tank

Bagageruimte
Tot 1.205 liter

De nieuwste hybridetechnologie van Honda werd ontwikkeld met het oog op een dynamische rijervaring en combineert een 1,5-litermotor met een lithium-ionbatterij.

De intelligente zelfopladende hybrideaandrijving e:HEV kiest automatisch één van de drie rijmodi: Electric, Hybrid of Engine. De standaard ingeschakelde Electric Drive-modus garandeert instant acceleraties vanuit stilstand en een fluisterstille, zuiver elektrische aandrijving.

Hybrid Drive laat de benzinemotor en de twee elektromotoren samenwerken voor uiterst efficiënte prestaties.

Engine Drive gebruikt de benzinemotor om hogere snelheden aan te houden en laadt tegelijk de batterij op. Overtollige energie wordt opgeslagen voor toekomstig gebruik in de Electric- of Hybrid-modus.

DE HONDA CR-V E:HEV HYBRID

TOT 3000 EURO INRUILPREMIE*

Efficiënter Tot 900 km
op een volle tank
Twee Elektro Motoren

E-HEV Hybride Techniek
184pk / 315 Nm
Zelf opladend

De CR-V beschikt over de nieuwe generatie van onze e:HEV hybridetechologie.
Die technologie met ‘intelligent Multi-Mode Drive’-systeem (i-MMD) verenigt een krachtige en efficiënte 2.0 i-VTEC-benzinemotor met hoogtechnologische elektromotoren voor een moeiteloos rijcomfort, dag na dag. Het lichtgewicht chassis is het meest verfijnde exemplaar ooit gecreëerd voor de CR-V met een enorme wendbaarheid op de weg met een uitstekend comfortniveau. De elektronisch gestuurde realtime vierwielaandrijving met intelligente sturing werd ontwikkeld om automatisch in te grijpen wanneer een van de wielen grip verliest

*Inruilpremie en korting geldig op voorraad auto’s en op = op. Informeer altijd naar de beschikbaarheid. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleent, typ en drukfouten voorbehouden.