De gloednieuwe Honda e:Ny1

Geen uitstoot. Wel indrukwekkend rijplezier

Maak kennis met de eerste 100% elektrische SUV van Honda. Met zijn opvallende design, intelligente technologie, eersteklas comfort en indrukwekkende rijdynamiek een ideale keuze voor iedereen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en rijplezier. De nieuwe e:Ny1 zal dit jaar nog zijn entree maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg hem op weg naar onze showroom.


De hightech elektromotor levert een vermogen van 150 kWh/204 pk en een koppel van 310 Nm. De 68,8 kWh batterij levert een bereik tot wel 412 km (WLTP).

De e:Ny1 combineert emissieloos rijplezier met indrukwekkende prestaties.

Infotainmentsysteem met royaal 15,1inch touchscreen – inclusief Android Auto en Apple CarPlay.

Hij kan in slechts 45 minuten van 10% tot 80% worden opgeladen.

Emissievrije levensstijl

De e:Ny1 is ontworpen vanuit een filosofie waarbij de mens centraal staat. De geavanceerde techniek maakt een emissievrije levensstijl mogelijk en zorgt voor veel rijplezier, een soepele en verfijnde rijervaring en intuïtieve veelzijdigheid.

Voor compromisloos elektrisch rijden kunt u 100 km bijladen in slechts 11 minuten* en om het opladen nog efficiënter te maken, kunt u dit op afstand regelen met de My Honda+ app. 

*Bij gebruik van een 100 kW-lader

Gedurfd exterieur, heerlijk comfortabel vanbinnen

De e:Ny1laat de nieuwe Honda designstijl zien voor SUV’s: een stijl van de toekomst die draait om efficiënte prestaties en bijzonder gebruiksgemak voor zijn berijder.

Het comfortabele interieur biedt veel ruimte. Intuïtief gebruiksgemak staat centraal: ontdek de slim ontworpen middenconsole met toegankelijke knopbediening, opbergopties en draadloos opladen.

De e:Ny1 denkt met u mee

Een flexibele en royale kofferruimte voor vele doeleinden. Met elektrische achterklep die u ook eenvoudig  opent met volle handen en die comfortabel sluit als u weer wegwandelt.

Nóg meer technologisch gebruiksgemak

Via het infotainmentsysteem met royaal 15,1 inch touchscreen heeft u feilloos toegang tot Honda CONNECT, het laadproces en de vele voorkeurstinstellingen voor het binnenklimaat.

Het 10,2 inch bestuurdersdisplay toont in een oogopslag alle informatie die u als berijder nodig heeft. De weergave stelt u in naar eigen persoonlijke voorkeur.

Uw smartphone laadt u draadloos of via een van de USB-poorten op. Dankzij Apple CarPlay of Android Auto luistert u naar uw favoriete muziek of podcast via de zes luidsprekers.

Veiligheid die verder gaat

Een technologisch wondertje dat zorgdraagt voor uw veiligheid en die van uw inzittenden: Honda SENSING. Door een geavanceerd samenspel tussen de radars, sensoren en camera’s wordt gezorgd voor optimale rijdershulp onderweg. Bovendien wordt ook het rijden in krappe ruimtes sterk vereenvoudigd. En wilt u liever dat uw e:Ny1 zelf inparkeert? Parking Pilot regelt het voor u.*

*Alleen beschikbaar op Advance

Volg hem naar onze showroom

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle primeurs? Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg de e:Ny1 op zijn weg naar onze showroom.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte blijven van de nieuwe Honda:*