De gloednieuwe Honda ZR-V

Bekroonde technologie, optimale prestaties

Met zijn opvallende looks, sportieve prestaties, dynamische rijeigenschappen én veelzijdige toepassingen een ideale SUV voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl. Ontdek hoe de ZR-V ook uw leven kan aanvullen.

De nieuwe ZR-V zal dit jaar nog zijn entree maken. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg hem naar onze showroom.


e: HEV: een intelligente hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt tijdens het rijden.

Twee motoren die samen 184 pk vermogen leveren voor krachtige prestaties en vlotte acceleratie.

Een gecombineerde actieradius tot wel 1.000 km.

Sportieve looks, dynamische rijeigenschappen, geavanceerde techniek.

Ongeëvenaarde prestaties

Dankzij de geavanceerde en efficiënte e:HEV-aandrijflijn levert de ZR-V indrukwekkend prestaties met een laag verbruik. Bovendien zorgen de selecteerbare rijmodi ervoor dat de nieuwe ZR-V in alle omstandigheden fenomenaal rijdt.

Krachtige uitstraling

Stoer. Dat is het uiterlijk van de ZR-V. Met zijn glanzend zwarte grille, slanke koplampen en gedurfde achterkant heeft hij een krachtige uitstraling die volledig past bij zijn vastberaden wegligging en sportieve prestaties.

Net zo modern als u

De ZR-V biedt een hoogwaardig interieur vol comfort, gemak en ruimte. Hij is voorzien van de nieuwste editie van Honda CONNECT infotainmentsysteem inclusief Apple CarPlay en Android Auto. Met het draadloze oplaadsysteem voor uw mobiele apparaat en meerdere oplaadpunten is hij net zo modern als u.

Veiligheid voor alles

De nieuwste generatie van Honda SENSING zorgt voor uw veiligheid en die van uw inzittenden. Door een geavanceerd samenspel tussen de radars, sensoren en camera’s wordt gezorgd voor optimale rijdershulp onderweg. Zo geniet u altijd van een aangename en veilige rit.

Volg hem naar onze showroom

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle primeurs? Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg de ZR-V op zijn weg naar onze showroom.

Modelpagina 'Hou mij op de hoogte' 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte blijven van de nieuwe Honda:*