HYBRIDE PRESTATIES  E-HEV aandrijflijn

DE SCHOONHEID VAN DE JAZZ
Het gloednieuwe Jazz-gamma is er, met een verfijnd E-HEV hybride motor en dynamische, moderne looks. Hij is ruim van binnen en compact van buiten, en dus echt de complete, slimme auto. Kies tussen de verfijnd en stijlvolle Jazz hatchback of de nieuwe sportieve Jazz Crosstar met zijn SUV-design en uit een selectie nieuwe carrosseriekleuren, waaronder two-tone opties.

 

 

 

 

 

 

 

RIJD HYBRIDE, KIES VOOR JAZZ
De weg naar de toekomst. Het nieuwe Jazz-gamma werd ontwikkeld door ingenieurs die kennis putten uit meer dan 20 jaar ervaring in hybride technologie en die zich inzetten voor lagere emissies en efficiënter en zuiniger rijden. Het E-HEV-systeem is opnieuw ontwikkeld voor de Jazz en ontworpen om een aangename rijervaring te bieden. Het bestaat uit twee compacte en krachtige elektromotoren die verbonden zijn met een 1,5-liter DOHC i-VTEC-benzinemotor. De elektrische aandrijfmotor heeft een hoog koppel van maximaal 253 Nm te voor een aanzienlijke versnelling te genereren bij lage snelheden. De totale output bedraagt 109pk/80 kW. Dit brengt de auto binnen 9,4 seconden naar 100 km/u en biedt een maximumsnelheid van 175 km/u.

De geavanceerde E-HEV hybride schakelt naadloos tussen drie verschillende rijmodussen:

  • EV Drive: de lithium-ionbatterij levert rechtstreeks stroom aan de elektrische aandrijfmotor
  • Hybrid Drive: de benzinemotor levert vermogen aan de elektrische generatormotor, die op zijn beurt vermogen levert aan de elektrische aandrijfmotor
  • Engine Drive: de benzinemotor is direct verbonden met de wielen via de koppeling

Slimme indeling voor een ongekend gevoel van ruimte
De bagageruimte (met achterbank omhoog) begint vanaf 298 liter en kan worden vergroot tot een indrukwekkende 1203 liter (achterbank omlaag, tot het dak). De kenmerkende ‘Magic Seats’ zijn ook behouden ondanks de toevoeging van het batterijpack.

Prijzen

Versie CO2-uitstoot (WLTP) Gem. Verbruik Prijs incl. BTW, BPM en rijklaarkosten 
Comfort 102g/km 3,6l/100km € 25.160
Elegance 102g/km 3,6l/100km € 26.870
Executive 104g/km 3,6l/100km € 28.875
Crosstar*  110g/km 3,6l/100km € 30.975

*Crosstar: grille vooraan, +29mm auto hoogte, zwarte wielbogen en deurbescherming, specifieke 16” wielen, dakrails en waterafstotende zetelbekleding. Prijs metaalkleur = € 660 incl. BTW (Taffeta White & Surf Blue = gratis niet-metaalkleur) Prijs 2-tone (enkel op Crosstar, Crystal Black dak in combinatie met Platinum White Pearl, Surf Blue, Premium Crystal Red Metallic of Premium Sunlight Silver Pearl) = € 1.660 incl. BTW (ook voor Surf Blue)

Nieuwe, intuïtieve connectiviteit
De systeeminterface is op dezelfde manier te navigeren als een smartphone, met veegbesturing om door pagina’s en lijsten te bladeren. Het display kan worden geconfigureerd voor elke gebruiksvereiste, met aanpasbare snelkoppelingen naar veelgebruikte functies en audiobronnen. Verbonden infotainmentdiensten zijn toegankelijk via het touchscreen of via spraak, inclusief weer, parkeerlocaties, muziek, navigatie, locatiebepaling en telefoondiensten. De uitgebreide suite van ingebouwde apps kunnen worden aangevuld met smartphone mirroring via ingebouwde Android Auto- en Apple CarPlay-ondersteuning (vanaf Elegance uitvoering). De gloednieuwe Jazz is tevens geschikt voor een wifi-hotspot (vanaf Elegance uitvoering).

Honda SENSING actieve veiligheidstechnologie
De nieuwe Honda Jazz wordt standaard geleverd met een pakket geavanceerde veiligheidsfuncties en bestuurdershulpmiddelen – zoals een nieuw ontwikkelde breedbeeldcamera aan de voorzijde die het gezichtsveld verbetert. Het Collision Mitigation Brake System van Honda kan nu ook ’s nachts gebruikt worden om voetgangers en fietsers te detecteren, en schakelt nu de remmen in wanneer tegenliggers opeens afslaan of in het traject van de auto komen. Voor het eerst wordt de Jazz nu standaard geleverd met Adaptive Cruise Control en Lane Keep Assist System. Evenals het Road Departure Mitigation System, dat de bestuurder helpt niet van de weg af te wijken door deze te waarschuwen wanneer het systeem detecteert dat het voertuig een rijstrookmarkering kruist of de buitenrand van een bestrating, of tegemoetkomende voertuigen nadert. Blind Spot Information (blindehoekinformatie), samen met Cross Traffic Monitor (monitor voor kruisend verkeer) blijven ook standaard op Executive uitrusting. Intelligent Speed Limiter herkent verkeersborden en stelt de snelheidslimiet in. Auto High-Beam Headlights (automatisch grootlicht) en Traffic Sign Recognition blijven allemaal onderdeel van Honda SENSING’s aanbod op de nieuwe Jazz. Passieve veiligheid is net zo belangrijk voor Honda als actieve veiligheid, en om inzittenden te beschermen in geval van een ongeluk, is de gloednieuwe Jazz nu uitgerust met tien airbags – inclusief een nieuwe airbag middenvoor. Deze innovatieve airbag in het midden is geïntegreerd in het midden van de rugleuning van de bestuurdersstoel en rolt uit bij een aanrijding, waardoor de hoofden van de inzittenden worden beschermd bij botsingen.

Bekijk hier de actuele voorraad

Brochure

Prijslijst

 

 

 

 

 

 

 

Autobedrijf Rotor uw Honda Partner voor Limburg

*geldt op diverse geselecteerde voorraad modellen. Op=Op.

Er kan niet meer gereageerd worden.