Honda e:Ny1

70 KW
412KM
binnenkort
in de showroom
150KW
Elektromotor
Emissievrij
Hoge prestaties
15,1″ Display
Alles binnen handbereik
100KW
Snel-laad mogelijkheid

NUL UITSTOOT, ONBEPERKT AVONTUUR

We hebben deze elektrische SUV ontwikkeld met het oog op de volgende generatie. Met een actieradius van 412 km* en de mogelijkheid om de batterij op te laden voor een actieradius van maximaal 100 km in slechts 11 minuten*, bent u op alles voorbereid. Er wordt een gedurfd en verfijnd exterieurontwerp gecreëerd dankzij een korte overhang aan de voorzijde, grote wielen en een brede wielbasis. De e:Ny1 debuteert ook met de gloednieuwe ontwerpstijl voor EV’s van Honda, met witte ‘H’-badges op het voertuig, waaronder op de neus, wielnaafdoppen en het stuur. Daarnaast is er op de achterklep de naam ‘Honda’ zichtbaar in een nieuw lettertype voor een premium look die op de toekomstige EV’s van het merk zal verschijnen..

Elegant en stijlvol – van binnen en van buiten

Sportief als een Coupé

De e:Ny1 wordt gekenmerkt door zijn coupé-achtige design met strakke, minimalistische lijnen. De oplaadaansluiting zit verborgen onder een verplaatsbaar klepje aan de voorzijde. Verder naar achteren zijn verborgen deurgrepen en achterlichten die over de volledige breedte van het voertuig lopen.

Het glazen panorama-dak met schuiffunctie laat meer licht binnen en laat het interieur nog opener lijken. De e:Ny1 heeft een fris, onderscheidend design en is voorzien van de nieuwste geavanceerde technologie.

De e:Ny1 is gebouwd op Honda’s nieuw ontwikkelde e:N Architecture F, een platform met de motor voorin gericht op drie fundamentele kenmerken. Een speciale carrosserie structuur met hoge stijfheid, een laag zwaartepunt en zorgvuldig beheerde aerodynamica onder de vloer zorgen ervoor dat de e:Ny1 een plezierige en vertrouwende rijervaring biedt. Bovendien bevat het platform een krachtige, lichtgewicht drie-in-één geïntegreerde aandrijfunit, elektromotor en versnellingsbak. Deze genereert een maximaal vermogen van 150 kW, 310 Nm koppel en is ontworpen voor soepel en comfortabel accelereren en vertragen. Onder de vloer bevindt zich een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit die een bereik tot 412 km (WLTP) levert en die met DC-snelladen in slechts 45 minuten van 10 naar 80% kan worden geladen.

Een gloednieuw chassis dat speciaal is ontwikkeld voor batterij-elektrische voertuigen zorgt voor verbeterde torsiestijfheid dankzij het hoogwaardige staal dat wordt gebruikt. Samen bieden het nieuwe platform en de nieuwe aandrijflijn de dynamische prestaties, een uitzonderlijke comfort en de verfijning die bestuurders verwachten van de nieuwste EV van Honda.

Meer weten