De Nieuwe Honda Civic

De Nieuwe Civic

DE KUNST VAN DESIGN

De Civic 5-deurs eist overal de aandacht op.

Het eerste wat u zal opvallen is het lage en aerodynamische profiel. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze auto, met zijn vloeiende atletische lijnen, gemaakt is om te presteren.

Perfect gevormd

Aan de voorzijde geven de grote luchtinlaten en het smalle rooster vooraan de auto een agressief karakter. Alles vloeit langzaam over in elkaar, van de zijkant van de auto, over het dak tot de brede achterklep. Het spreekt voor zich waarom elke centimeter van deze auto is ontworpen om te rijden.

HET ZICHT VAN BINNENUIT

De sportieve ervaring gaat binnen verder met designaccenten zoals de verlichte digitale snelheidsmeter, lichtmetalen pedalen en het lederen stuurwiel. Deze omgeving is ook ontworpen met oog voor comfort, met een royale beenruimte, zachte kwaliteitsmaterialen en luxe stoelen.

Meer kofferruimte

De veelzijdige 60:40 deelbare en neerklapbare achterbank vergroot de bagageruimte van de Civic. In combinatie met de brede achterklep – die het in- en uitladen een stuk makkelijker maakt – zorgt dit voor een ongekend royale laadruimte.

GOED VERBONDEN

Blijf verbonden met alles waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden.  Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® of Android Auto™ – overzetten op de 7” touchscreen om toegang te verkrijgen tot apps, zodat u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen*.

Meer verbindingen met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film kijken via HDMI.

De Nieuwe Honda Civic is de moeite waard ontdek hem bij ons in de showroom.


Het Fraaie Interieur
Riante Bagage Ruimte

Honda Entertaiment
Verbonden met Apple CarPlay

Autobedrijf Rotor uw Honda Dealer voor Zuid-Limburg