Honda Civic tot € 2700,- Korting*

DE HONDA CIVIC

De volledig nieuwe tiende generatie van de Honda Civic is een dynamische, sportieve vijfdeurs hatchback. Dit model betekent voor Honda een belangrijke stap voorwaarts in het C-segment en is het resultaat van het grootste wereldwijde ontwikkelingsprogramma voor één model in de geschiedenis van het merk.

 • De Honda Civic toont een uniek karakter en sportieve spirit
 • Een auto die even verfijnd, comfortabel en geavanceerd is als opwindend om mee te rijden.
 • Met het nieuwe geïntegreerde Honda Connect systeem, beschikbaar op alle uitvoering behalve de Comfort.
 • Dankzij Honda SENSING is de nieuwe Civic een van de veiligste auto’s in zijn klasse.

   

Sportief, fris en karakteristiek koetswerkdesign

Het doelgerichte silhouet van de vijfdeurs hatchback vormt een zelfverzekerd statement over het sportieve karakter van de Civic. De volledig nieuwe

Civic is breder, langer en lager dan zijn voorgangers. Zijn overhangen voor- en achteraan zijn minder groot en zijn strakke lijnen wijzen op een hoge aerodynamische efficiëntie. Een strakke en agressieve neus, uitgesproken wielkasten en gesculpteerde luchtinlaten voor- en achteraan zijn kenmerkend voor het sportieve karakter van de Civic.

Met een nieuw, zelfverzekerd postuur en een geavanceerde aerodynamica treedt de volledig nieuwe Civic binnen in het volgende designtijdperk. Het ranke, achterwaarts aflopende silhouet weerspiegelt een frisse en karakteristieke nieuwe designrichting voor Honda, die een sterk en sportief karakter uitstraalt. De scherpe lijnen worden aangevuld met het meest omvattende aerodynamicapakket in de compactklasse, met onder meer een volledige bodemplaat.

De sportieve look begint met de lage en brede proporties, waarmee de auto een grotere voetafdruk nalaat. De nieuwe Civic is 30 mm breder, 136 mm langer en 20 mm lager dan het model van de vorige generatie. Deze ruime afmetingen onderstrepen het karakteristieke design en de sportieve styling, en dragen ook bij tot een aangename dynamiek en meer binnenruimte.

De strakke vouwlijnen en gesculpteerde luchtuitlaten in de achterbumper ronden de spectaculaire, sportieve look af. In totaal resulteert dit in een strakke, geraffineerde dynamiek met een opvallend en hypermodern Civic-koetswerkdesign.

Standaard Honda SENSING in het hele gamma maakt van de nieuwe Civic een van de veiligste auto’s in zijn klasse

De volledig nieuwe Civic is ontwikkeld om toonaangevende veiligheidsprestaties te leveren. De geslaagde creatie door het ontwikkelingsteam van een toonaangevende koetswerkstijfheid, gecombineerd met een uitgebreid pakket actieveveiligheidstechnologieën, is erop gericht om de volledig nieuwe Civic bij de nieuwste Euro NCAP-testen de maximale scores te laten behalen.

De passieveveiligheidsfuncties van de volledig nieuwe Civic worden aangevuld door het pakket actieveveiligheids- en rijhulptechnologieën van Honda SENSING, dat voor het eerst bij Honda in alle uitvoeringen is geïnstalleerd. Honda SENSING is een van de meest uitgebreide pakketten veiligheidstechnologieën in zijn klasse. Het gebruikt een combinatie van radar- en camera-informatie plus een reeks hoogtechnologische sensoren om de bestuurder in mogelijk gevaarlijke situaties te waarschuwen en te ondersteunen.

Het Honda SENSING-pakket actieveveiligheidstechnologieën omvat:

 • Actief stadremsysteem
 • Frontale botsingwaarschuwingssysteem
 • Rijstrookassistent
 • Road Departure Mitigation
 • Lane Keeping Assist System
 • Adaptieve Cruise Control met snelheidsbegrenzer
 • Herkenning van verkeersborden

De volledig nieuwe VTEC TURBO-benzinemotoren van 1,0 en 1,5 liter bieden dynamische prestaties, toonaangevende vermogens en uitstekende efficiëntie

De volledig nieuwe Civic is het eerste model in Europa met Honda’s 1.0-driecilinder- of 1.5-viercilinder-benzinemotor met turbolader. Ze zijn ook een zeer zuinig en efficiënt op het vlak van brandstofverbruik. Beide motoren zijn beschikbaar met ofwel een nieuw ontworpen handgeschakelde zesversnellingsbak of een speciaal ontwikkelde automatische CVT.

De VTEC TURBO-driecilinder-benzinemotor van 1,0 liter biedt een aanzienlijke verbetering in het dagelijkse rijgedrag – dankzij eenhoger koppel bij lage en middelhoge toerentallen. De 1,0 liter turbo beschikt over 129 pk (95 kW) met een maximumkoppel van 200 Nm. De grotere VTEC TURBO-viercilinder-benzinemotor van 1,5 liter biedt aanzienlijk hogere prestatiecijfers in vermogen en koppel dan zijn voorgangers. Deze motor beschikt over 182 pk (134 kW) met een maximumkoppel van 240 Nm.

De opnieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak is speciaal ontworpen om het vermogen van de twee nieuwe, karaktervolle en sportieve benzinemotoren optimaal over te brengen naar de wielen. De versnellingsbak heeft een nieuw, sterker frame om te kunnen omgaan met het hogere motorvermogen van de VTEC TURBO-motoren.

De CVT-automaat is opnieuw ontwikkeld, speciaal voor de integratie met de nieuwe VTEC TURBO-motoren. Dit is het resultaat van een tweejarig ontwikkelingsprogramma bij Honda’s R&D Centre in Frankfurt, waarbij een groot aantal rijscenario’s werd betrokken, zoals druk stadsverkeer, open landelijke wegen en snelle Duitse ‘Autobahnen’.

Toonaangevend interieur met verbeterde functionaliteit

   

De volledig nieuwe Civic zal de reputatie van het model voortzetten met zijn toonaangevende, ongeëvenaarde ruimte voor passagiers en bagage. Hoogwaardige materialen, een eenvoudig, geraffineerd design en een nieuw digitaal instrumentenpaneel bieden een frisse premiumsfeer. Mede dankzij het langere, bredere platform en de langere wielbasis (tot 30 mm ten opzichte van de vorige Civic) profiteren de passagiers voor- en achterin van een beter zicht en meer ruimte om te genieten van de hoogwaardige bouwkwaliteit en afwerking.

De nieuwe Civic is verkrijgbaar met de tweede generatie van het Honda Connect infotainment- en connectiviteitssysteem, dat een verbeterde intuïtieve bediening en volledige integratie met uw smartphone biedt via zowel Apple CarPlay® als Android Auto. Het feit dat voor het eerst zowel Apple CarPlay als Android Auto werd geïntegreerd, betekent dat inzittenden naadloos verbinding kunnen maken met Honda Connect via de twee belangrijkste besturingssystemen voor smartphones. Honda Connect kan optioneel worden uitgebreid met Garmin-satellietnavigatie, met standaard kaarten, fotorealistische knooppuntbeelden, rijstrookgeleiding, realtime verkeersinformatie, 3D-weergave van gebouwen en terreinen, en ecoroutes. Gedurende vijf jaar worden gratis kaartupdates verschaft, een voordeel dat alleen door Honda wordt geboden.

Autobedrijf Rotor uw Honda Dealer voor LIMBURG

* Vraag naar de voorwaarden.