CR-V Hybrid nu in de Showroom

De nieuwe CR-V Hybrid!

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES

Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

 

 

 

 

Maak kennis met de Hybrid

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat. Een 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem, dat 3 verschillende aandrijfmodi biedt: hybride, motor en elektrisch. Er zijn versies met 2WD en 4WD beschikbaar.

Nu te bestellen!

De CR-V Hybrid is nu te bezichtigen in onze Honda Showroom in Heerlen. U kunt de CR-V Hybrid vanaf vandaag ook bestellen! Vanwege het enorme prijsvoordeel door de minieme aanschafbelasting (tot €7932,- minder), verwachten wij dat de levertijd snel gaat oplopen. Vraag daarom zo snel mogelijk een offerte aan, en profiteer tot de officiele introductie van een eenmalig extra voordeel!

 

Autobedrijf Rotor uw Honda Partner voor Limburg