Honda CR-V in beeld

De nieuwe Honda CR-V is klaar om de showrooms te betreden. Dat gaat dan ook gebeuren dit najaar. Voor nu kunnen we alvast meer beeld laten zien, zowel bewegend als stilstaand.

Honda heeft de nieuwe CR-V klaar staan. Na de officiële onthulling van de Europese versie vorige maand kunnen we je nu meer foto’s en een video laten zien. De nieuwe CR-V is korter en lager dan het huidige model maar is toch ruimer dan het huidige model, volgens Honda. De auto staat op het onderstel van de huidige generatie maar Honda heeft talloze verbeteringen aangebracht die ervoor moeten zorgen dat de CR-V ‘rijdt als een hatchback’.

De stijfheid is verbeterd, het geluidsniveau in het interieur is gedaald en de trillingen zijn teruggedrongen. Ook past Honda mooiere materialen toe en heeft elke CR-V standaard een 5 inch informatiebeeldscherm aan boord.

De CR-V is aan te kleden middels verschillende packs. Het Urban Pack laat de SUV er sportiever uitzien, het Robust Pack zorgt voor een ruige ‘look’ en het Design Pack voegt een vleugje extra stijl toe. De nieuwe CR-V staat in oktober in de showroom, prijzen worden zeer binnenkort bekend gemaakt.