De Honda ZR-V

2.0 e:HEV Hybrid
184pk
verwacht in
september
Vermogen
184pk / 315 NM
Opladen
Zelf opladende hybride
Elektro Motor
2 Stuks
Benzine Motor
2.0 e:HEV

Ruimte in overvloed

De ZR-V, een model tussen de HR-V en CR-V, is gericht op jonge, imagobewuste kopers die op zoek zijn naar een stijlvolle, krachtige en leuke auto die naadloos in hun leven kan worden geïntegreerd. Onder de strakke, stijlvolle buitenkant gaat Honda’s volledig hybride technologie schuil die het DNA deelt met de meermaals bekroonde, gloednieuwe Civic e:HEV. De Civic, geprezen om zijn dynamische eigenschappen, heeft bewezen dat volledig hybride voertuigen boeiend en leuk kunnen zijn om te rijden en de ZR-V breidt deze logica uit naar het SUV-C-segment. De efficiënte maar krachtige 2,0-liter viercilindermotor met Atkinson-cyclus met directe injectie van de e:HEV, geoptimaliseerd voor de ZR-V, werkt samen met twee motoren voor een pittige, responsieve acceleratie.

ruimte wonder met een Stoere uitstraling

Met zijn vastberaden wegligging, geruisloze oppervlakken en gedurfde voorkant, geeft de ZR-V een sterke uitstraling op de weg die zijn dynamische prestaties perfect aanvult. De slanke koplampen en stijlvolle glanzend zwarte grille creëren een verfijnde esthetiek, die wordt voortgezet langs de geruisloze flanken van de ZR-V en in het gedurfde ontwerp van de achterbumper, met slanke horizontale achterlichten die netjes in de achterklep zijn geïntegreerd.

De compacte indeling van de ZR-V biedt uitzonderlijke ruimte, bruikbaarheid en comfort, levert optimale functionaliteit voor gebruiksgemak en creëert een veelzijdige cabine die bruikbaarheid en flexibele opbergcapaciteit vooropstelt. Dit wordt gekenmerkt door een groot aantal trays en opbergvakken, samen met een laadruimte achterin met een laadscheidingswand, een intrekbare hoedenplank en opbergruimte onder de vloer, waardoor de veelzijdigheid van de ZR-V voor het vervoeren van ladingen tot 1291 liter wordt vergroot.