1. Nieuwe optiepakketten voor Skoda Fabia

  23 juli 2019

  Skoda breidt de prijslijst van de Fabia in het nieuwe modeljaar uit met twee nieuwe optiepakketten: Black Package en Comfort Package. Verder verbetert het merk het optionele keyless-systeem van de Fabia.

  Lees meer
 2. Modeljaarupdate voor Skoda Karoq en Kodiaq

  18 juli 2019

  Skoda presenteert een modeljaarupdate voor de SUV’s Karoq en Kodiaq. De wijzigingen zijn vooral op uitrustingsniveau.

  Lees meer
 3. Skoda TourVoordeelpakketten

  15 juli 2019

  Ontvang tot 2.650 euro korting op geselecteerde optiepacks tijdens de Skoda TourVoordeel-actieperiode. Er zijn vijf verschillende TourVoordeelpakketten, waarvan je de korting mag optellen. Betaal nu maximaal 990 euro per pack!

  Lees meer
 4. Skoda Scala 1.0 nu ook met DSG-automaat

  14 juli 2019

  Nu kun je de Skoda Scala ook bestellen met DSG-transmissie in 1.0 TSI 116 pk-motorisering. De nieuwe uitvoering is tevens beschikbaar als Business Edition en Sport Business – en met diverse tijdelijke kortingen.

  Lees meer
 5. Gratis DSG bij een Skoda Superb

  10 juli 2019

  De Skoda Superb (Combi) wordt tijdelijk geleverd met gratis DSG-automaat. Deze transmissie met dubbele koppeling is tot 3.000 euro waard.

  Lees meer
 6. Skoda Octavia Business Upgrade

  10 juli 2019

  Bestel een extra aantrekkelijke Skoda Octavia Business Edition. Je krijgt het Business Upgrade-pakket, de Sport Business-upgrade, de DSG-automaat met dubbele koppeling of het panoramadak nu voor slechts 990 euro.

  Lees meer
 7. Skoda TourVoordeel bij inruil

  8 juli 2019

  De wielerkoers Tour de France is weer begonnen en als Skoda-klant profiteer jij daarvan met TourVoordeel. Je ontvangt in de maanden juli en augustus 1.000 euro inruilpremie bij aanschaf van een nieuwe Skoda.

  Lees meer
 8. Elektrische Skoda Citigo e iV vanaf 1 juli te reserveren

  6 juni 2019

  Vanaf 1 juli neemt Skoda reserveringen aan voor de Citigo e iV. Het merk verwacht veel interesse voor de elektrische stadsauto.

  Lees meer
 9. Vernieuwde Skoda Superb: het gaat om de details

  24 mei 2019

  Het grote nieuws van de vernieuwde Skoda Superb is de komst van de plug-in hybride iV-uitvoering. De wijzigingen van de reguliere uitvoering zijn klein, maar doeltreffend.

  Lees meer
 10. Skoda Citigo iV is elektrische uitvoering

  24 mei 2019

  Skoda maakt de Citigo elektrisch. De Citigo iV is vanaf begin volgend jaar te verkrijgen in Nederland.

  Lees meer