1. Skoda Black Friday-weken

  24 november 2020

  Tijdens de Skoda Black Friday-weken zijn vier modellen – zolang de voorraad strekt – tegen wel heel erg aantrekkelijke prijzen beschikbaar met private lease.

  Lees meer
 2. Black Friday Deals T/M 4 December

  22 november 2020

  De voordelen van ŠKODA Private Lease ✔ Stel je auto volledig naar jouw eigen wensen samen ✔ Zeg kosteloos op bij onverwachte situaties zoals werkloosheid […]

  Lees meer
 3. Honda Jazz krijgt vijf sterren in crashtest

  17 november 2020

  De Honda Jazz is aan een botsproef onderworpen. Mede dankzij de nieuwste technologie wordt de veiligheid van deze compacte, hybride auto beloond met de maximale vijf sterren.

  Lees meer
 4. Honda Winter Mobility Pack

  2 november 2020

  Voordelig Winter Mobility Pack met tot 44 procent voordeel beschikbaar. Op de Honda Jazz, vijfdeurs Civic, HR-V en CR-V – nieuw te kopen of reeds in jouw bezit.

  Lees meer
 5. Hybride en aardgas Skoda Octavia nu te bestellen

  14 september 2020

  Per direct zijn van de Skoda Octavia de milde hybride, plug-in hybride en aardgasversie te bestellen. Exacte specificaties en prijzen zijn nu bekend.

  Lees meer
 6. Skoda TourVoordeel actiepakketten

  8 september 2020

  Het Skoda TourVoordeel is er ook voor optiepacks. Bij een tiental Skoda-modellen kun je een of meer actiepakketten bestellen tegen voordeelprijs. De korting tel je op.

  Lees meer
 7. Skoda TourVoordeel bij inruil

  4 september 2020

  Ook dit jaar sponsort Skoda de Tour de France. Dat merk jij in de showroom aan het TourVoordeel. Ruil je auto nu in voor een Skoda en ontvang tot 2.000 euro aan extra inruilwaarde.

  Lees meer
 8. Skoda voorraadkorting tot 5.000 euro

  4 september 2020

  Snel kunnen rijden en profiteren van korting tot wel 5.000 euro – eventueel ook een gratis DSG-automaat – zijn de voordelen van een Skoda uit voorraad kopen.

  Lees meer
 9. 3 september 2020

  ŠKODA Voordeel Voordeel dat je niet mag missen PRIVATE LEASE ACTIE TARIEVEN HOGE VOORRAAD KORTINGEN Prijs per maand Vanaf  Korting tot FABIA € 269,- KAMIQ […]

  Lees meer
 10. Skoda Enyaq iV: een elektrische SUV erbij

  2 september 2020

  Skoda presenteert SUV nummer vier, dit keer de volledig elektrische Enyaq iV met een actieradius tot 510 km. Hier lees je alle belangrijke specificaties: aandrijving, batterijcapactiteiten en vermogensvarianten.

  Lees meer