Rotor schade-herstel is aangesloten bij de Stichting Schadegarant. De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor zeventien maatschappijen van acht verzekeringsconcerns.

Merkgarantie en kwaliteit

Het doel van Rotor schade-herstel en de Stichting Schadegarant is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces vergroten bij de consument. De kwaliteit van het herstel van de schade is gegarandeerd. Als u de schade aan uw auto bij Rotor schade-herstel laat herstellen, dan krijgt u als klant merkgarantie. Merkgarantie betekent dat de schade door of onder supervisie van de dealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Het merkgarantiebewijs is voor u als klant het tastbare bewijs dat uw kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij originele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van uw auto zoveel mogelijk wordt beperkt.

Rotor schade-herstel neemt de afwikkeling van de schade in geval van Schadegarant graag van u over. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekering en de verdere afhandeling wordt door ons geregeld. U kunt denken aan het regelen van een expert voor expertise van de schade, het schadetaxatierapport opstellen, het verzorgen van gratis vervangend vervoer, het verzorgen van de financiële afwikkeling etc.

Alle pluspunten voor u een rijtje

  • merkgarantie
  • gratis vervangend vervoer
  • Rotor Schade-herstel regelt de complete schadeafhandeling met de verzekering

Alle reden dus om uw autoschade bij Rotor Schade-herstel voor reparatie aan te bieden.