Bij bestelling van een nieuwe Skoda kun je tot vijf optiepacks voordelig bijbestellen. Combineer je meerdere voordeelpakketten, dan kan de korting in de duizenden euro’s lopen. 

Bestel je een nieuwe Skoda bij de dealer, informeer dan naar de geselecteerde modellen en uitvoeringen waarop je voordelige accessoirepacks kunt bestellen. Vooral bij een nieuwe Skoda Karoq, Kodiaq en Superb (Combi) kan het voordeel lekker oplopen, zeker als je meerdere voordeelpacks combineert. De maximale korting ligt op 2.980 euro. 

Er zijn vijf voordelige pakketten. Het Business Upgrade-pakket geeft de auto meer uitstraling. Met het Comfort-pakket bereik je veiliger en uitgeruster je bestemming. Het Style-pack biedt onder meer een panoramadak en een multifunctioneel, lederen stuurwiel. Extra luxe krijg je met het Functie-pack. Ook de Navigatie- en Navigatie Plus-pakketten zijn afgeprijsd.

Het voordeel varieert afhankelijk van het Skoda-model dat je bestelt. Vraag de Skoda-dealer naar de beschikbare packs op het model van jouw voorkeur.

Rekenvoorbeeld Superb Combi 2.0 TDI DSG-7 Business Edition
Voordeel Business Upgrade Pack (van 1.890 voor 790) € 1.100,-
Voordeel Comfort-pakket (van 1.990 voor 790) € 1.200,-
Voordeel Functie-pakket (van 970 voor 790) € 180,-
Voordeel Navigatie (Plus)-pakket (van 1.290 voor 790) € 500,-
Totale voordeel € 2.980,-

Update

Skoda heeft deze actie verlengd tot onbekende datum.

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.