De Nieuwe
honda cr-v

2.0 PHEV HYBrid
2.0 e:HEV Hybrid
Vanaf € 55.185,-
Nu in de showroom

 verfijnd om de perfecte veelzijdigheid te creëren

2.0 PHEV Hybrid
82 km Volledig Elektrisch
2.0 e:HEV Hybrid
Zelf Opladende Hybride
Honda Sensing
360 Graden

De Nieuwe Honda CR-V

De Nieuwe Honda CR-V combineert de geavanceerde en sportieve waarden waar het merk Honda bekend om staat, met de nieuwste rijhulpmiddelen en passieve veiligheidsfuncties om uitstekende betrouwbaarheid, dynamiek en comfort te realiseren. Het gebruik van hoogwaardige kleuren, materialen en stoffen in het hele interieur zorgen voor een premium gevoel.

De CR-V zal worden aangeboden met een keuze uit een volledig hybride (e:HEV) of een Plug-in hybride (e:PHEV) aandrijflijn. Beide varianten zijn uitgerust met een 2,0-liter-viercilinder-benzinemotor met Atkinson-cyclus met directe injectie, die is herzien om de efficiëntie, verfijning en dynamische prestaties over het hele aanbod te verbeteren.

E:PHEV Hybrid

De plug-in CR-V heeft een elektrisch bereik van 82 km, en kan hiermee de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch uitvoeren. Bij een batterijtemperatuur van 25 graden kan een lege batterij in slechts 2,5 uur naar 100% worden opgeladen.

E:HEV Hybrid

De volledig hybride CR-V zal beschikken over de meest geavanceerde versie van de bekroonde e:HEV volledig hybride aandrijflijn, die voor het eerst gezien werd in de prijswinnende Civic-hatchback. Een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit en twee compacte, lichtgewicht elektromotoren werken samen met de benzinemotor om naadloos te schakelen tussen EV, Hybrid en Engine Drive, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor alle rijscenario’s.

Zichtbaarheid was een belangrijk aandachtspunt tijdens het ontwerp en de ontwikkeling. De voorste hoekpunten van de CR-V zijn laag, dankzij een brede, overzichtelijke motorkap, waardoor bestuurders een goed ruimtelijk inzicht hebben van de auto. Dankzij de grote ramen van de cabine biedt de CR-V uitstekend zicht naar buiten voor alle inzittenden, waardoor stress wordt verminderd, het gevoel van openheid wordt vergroot en alle inzittenden een gevoel van veiligheid en geruststelling krijgen.

Het evolutionaire ontwerp maskeert ook een toename in elke dimensie voor de CR-V. De nieuwe CR-V is breder, langer en groter dan het voorgaande model en biedt meer binnenruimte voor passagiers, een 40 mm langere wielbasis zorgt voor 16 mm meer beenruimte achterin en 18% meer bagageruimte.

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en mail naar verkoop@auto-rotor.nl