ŠKODA Occasions met negen zekerheden.

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto’s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom een occasion met zekerheid.

Inruil
Indien u besluit een Das WeltAuto aan te schaffen, dan zal ŠKODA Rotor altijd een aantrekkelijke innameprijs bieden voor uw huidige auto. Ook wanneer u later uw Das WeltAuto tegen een andere Das WeltAuto of nieuwe auto wilt inruilen, kunt u er vanzelfsprekend vanuit gaan dat wij u auto tegen goede voorwaarden in zullen nemen.

Proefrit
Het spreekt voor zich dat u altijd een proefrit kunt maken in een Das WeltAuto van uw keuze. Ook indien uw lijstje zich niet beperkt tot één auto, zal een van onze verkoopadviseurs u alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

130 puntencheck
Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Optisch in topconditie
Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes heeft. Daarom kunt u er bij een Das WeltAuto altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is.

12 maanden garantie
Op een Das WeltAuto krijgt u bij aflevering één jaar lang de officiële merkgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Financiering en verzekering
Mocht u een Das WeltAuto willen aanschaffen met lage maandlasten, dan kan Autobedrijf Rotor u informeren over de financieringsproducten. De financiering is compleet afgestemd op uw auto. Iedere auto die de showroom uitrijdt, moet verzekerd zijn. Autobedrijf Rotor kan u adviseren over de mogelijkheden. Profiteer van een autoverzekering die perfect aansluit bij uw auto. De beste voorwaarden tegen de scherpst mogelijke prijs. Heeft u schade? U hoeft alleen ons te bellen. Wij regelen alles.

Originele accessoires
Heeft u een Das WeltAuto gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie? Onze verkoopadviseurs kunnen u adviseren over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals alles-dragers en kinderzitjes: vraag aan een van onze verkoopadviseurs naar de originele accessoires voor uw Das WeltAuto.

14 dagen omruil garantie
Bent u toch niet tevreden over uw uiteindelijke aankoop, dan kunt u uw Das WeltAuto binnen 14 dagen, in dezelfde staat, na aflevering bij ons tegen een gelijkwaardige of hoogwaardigere gebruikte auto omruilen. In het laatste geval betaalt u uitsluitend het verschil in prijs bij.

Mobiliteitsservice
De Mobiliteitsservice geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw auto.

Autobedrijf Rotor uw Škoda Dealer voor Zuid Limburg

Das WeltAuto