1. Skoda Business Deals

  16 januari 2019

  Begin 2019 met de beste deal die je kunt sluiten. Bestel een Skoda Business Edition met modelvoordeel en pakketvoordeel. Door meerdere packs te combineren loopt het voordeel op tot in de duizenden euro’s.

  Lees meer
 2. Skoda Clever-actiemodellen sales

  14 januari 2019

  De laatste exemplaren van de Skoda Clever-modellen gaan de deur uit. Deze hebben een rijke standaarduitrusting, waarop tot 2.140 euro voordeel zit. Profiteer ervan voor het te laat is.

  Lees meer
 3. Skoda inruilvoordeel

  14 januari 2019

  Ruil je auto in voor een nieuwe Skoda en de dealer beloont je met extra inruilvoordeel. De actie geldt bij aankoop van een nieuwe Citigo, Fabia, Fabia Combi, Rapid Spaceback, Karoq of Kodiaq.

  Lees meer
 4. Business Deals

  13 januari 2019

  SKODA Business Deals. Tot € 4.210 voordeel Profiteer nu van aantrekkelijke Business Edition actiemodellen en voordelige pakketten die eenvoudig te combineren zijn. Upgrade voor extra comfort, […]

  Lees meer
 5. Fabia Monte Carlo Profiteer nu van € 1.300 voordeel

  10 januari 2019

  Sport en design Toon je eigen stijl met het dynamische design van de Monte Carlo, de sportieve uitvoering van de FABIA. Zowel het exterieur als […]

  Lees meer
 6. Private Lease Actie

  10 januari 2019

  ŠKODA Private Lease Voordeel Weken Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in […]

  Lees meer
 7. Private lease Skoda Rapid Clever vanaf € 299,-

  4 december 2018

  Rijd de Skoda Rapid Spaceback Clever met private lease, dan profiteer je zowel van het accessoirevoordeel als van leasevoordeel. All-inclusive lease van het mooie actiemodel nu al vanaf 299 euro per maand.

  Lees meer
 8. Winterbanden en -wielsets voor Skoda

  22 november 2018

  Heb je losse winterbanden nodig, of wil je een volledige winterwielset aanschaffen, de Skoda-dealer biedt een ruime voorraad met korting aan.

  Lees meer
 9. Skoda Wintercheck met gratis trechter

  22 november 2018

  Skoda laat je niet in de kou staan en nodigt je uit voor de Wintercheck. De dealer heeft diverse winterse accessoires en navigatie-updates in de aanbieding.

  Lees meer
 10. Skoda Octavia Tech-pakket

  27 augustus 2018

  Als je een Skoda Octavia Business bestelt kun je daarbij een Tech-pakket krijgen voor slechts 990 euro. Het optiepack is beschikbaar voor de Ambition Business en de Style Business.

  Lees meer