Geen reacties

Pienter formaat

ŠKODA’s merkfilosofie Simply Clever komt vanzelfsprekend ook in de CITIGO maximaal tot zijn recht. Slimme technologieën, doordachte features en opvallende handigheidjes vind je overal in de CITIGO terug.

Prijs vanaf € 11.640 *  |  Private Lease vanaf € 199 * p/m  |  Laadruimte tot 959 liter

  

Maak je CITIGO Ambition compleet met aantrekkelijke voordeel pakketten

Plus Pakket

▶ Airconditioning (incl. pollenfilter)
▶ Cruise control
▶ Smartphone integratie met apps
— voor o.a. navigatie
€ 280 korting
Van € 770 voor € 490

Sport Pakket

▶ Sportbekleding
▶ Multifunctioneel lederen sportstuur
▶ Hoogglans zwarte dashboardlijst
▶ Sunset (getinte ramen achter)
€ 100 korting
Van € 490 voor € 390

Het Plus pakket is beschikbaar voor slechts € 490,-

Het Sport pakket is beschikbaar voor slechts € 390,-

Ideale stadsauto

Helemaal in zijn element in smalle straatjes en druk stadsverkeer. Compact van buiten, ruim van binnen. Inclusief de moderne looks die je van een stadsauto van dit kaliber mag verwachten: met de ŠKODA CITIGO rijd je 100% zeker én in stijl. Koop je nu een ŠKODA CITIGO dan krijg je tot 1000 euro inruilpremie bovenop de inruil van je huidige wagen. Let wel op=op.

 

 

 

 

 

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg

 

 

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties.Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM,rijklaar maakkosten, recyclingsbijdrage en leges exclusief meeruitvoeringen. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld