Geen reacties

Ontdek de ŠKODA Citigo
Helemaal in zijn element in smalle straatjes en druk stadsverkeer. Compact van buiten, ruim van binnen. Inclusief de moderne looks die je van een stadsauto van dit kaliber mag verwachten: met de ŠKODA CITIGO rijd je 100% zeker én in stijl. Pienter formaat, ŠKODA’s merkfilosofie Simply Clever komt vanzelfsprekend ook in de CITIGO Ambition maximaal tot zijn recht. Slimme technologieën, doordachte features en opvallende handigheidjes vind je overal in de CITIGO Ambition terug.

Prijs vanaf 11.790,- *   Ι   Private lease vanaf € 229,-*   Ι   Laadruimte tot 959 liter   Ι   5 deuren


Move & Fun systeem
De Move&Fun smartphone-app gebruik je in combinatie met de Swing radio. Dan geniet je van optimale connectiviteit onder het rijden. Klik je telefoon in de speciale houder en gebruik het scherm voor muziek en navigatie en als boordcomputer.

 

 

 

 

Maak je CITIGO compleet met aantrekkelijke voordeel pakketten

Sport pakket

Bestaat uit:
Sportbekleding
Multifunctioneel lederen sportstuur
Hoogglans zwarte dashboardlijst
Sunset (getinte ramen achter)
€ 100 korting

Van € 490 voor € 390

Plus pakket*

Bestaat uit:
Airconditioning (incl. pollenfilter)
Cruise control
 Smartphone integratie met apps
— voor o.a. navigatie
€ 280 korting

Van € 770 voor € 490

Clever pakket*

Bestaat uit:
Airconditioning (incl. pollenfilter)
Cruise control
Smartphone integratie met apps
— voor o.a. navigatie
Lichtmetalen velgen 14″ Apus
Mistlampen voor
Buitenspiegels elekrisch
— verstel- en verwarmbaar
In hoogte verstelbare voorstoelen
€ 570 korting

Van € 1.560 voor € 990

* Het Plus pakket is niet te combineren met het Clever pakket

 

 

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De Citigo beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieën, naast de standaard essentiële voorzieningen. Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid. Andere handige, veilige en comfortabele noviteiten zijn de regen- en lichtsensor (voortaan standaard vanaf de Citigo Ambition) en het Climatronic automatische klimaatsysteem met pollenfilter als optie voor de Citigo Style.

City Safe Drive-systeem
Deze unieke innovatie voorkomt botsingen bij lage snelheden. Sensoren volgen het verkeer vóór je Citigo, binnen 10 meter en tot 30 km/u. Reageert de bestuurder niet tijdig op een obstakel, dan remt het systeem automatisch af.
Veilig rijden 2.0.
Hoofd en zij-airbags
Bij een zijdelingse botsing biedt de Citigo de bestuurder en voorpassagier dubbele bescherming. Naast de traditionele airbags worden speciale hoofd- en zij-airbags geactiveerd. Een geruststellende zekerheid, maar voorkomen heeft prioriteit.

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg

 

*Alle prijzen vermeld op deze website of andere communicatie-uitingen zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges, exclusief metallic en eventuele meeruitvoeringen. ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Inruilpremie kan variëren op een voorraad auto of een te bestellen auto.

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld