Geen reacties

Het Tech-pakket op de Skoda Octavia Combi Business wordt tijdelijk voordelig aangeboden, de DSG-automaat eveneens. Je kunt die twee ook combineren, voor maximaal voordeel.

Eigenlijk bieden de Skoda-dealers drie accessoires voordelig aan op de Octavia Combi: een Tech-pakket geschikt voor het uitrustingsniveau Ambition Business, een Tech-pakket voor de Style Business en de DSG-automaat met dubbele koppeling. Door het Tech Style Business-pack te combineren met de DSG-automaat profiteer je maximaal, 1.800 euro om precies te zijn.

De Tech-pakketten 

Het voordelige optiepack voor de Skoda Octavia Combi Ambition Business (nu 790 euro) bestaat uit lederen/stoffen bekleding op (voorin) verwarmbare stoelen, getinte ruiten, chromen raamlijsten en een multifunctioneel stuurwiel met schakelpeddels. 

Het Tech-pack voor de Skoda Octavia Combi Style Business kost nu 990 euro en biedt zwart lederen bekleding, getinte ruiten, een multifunctioneel stuurwiel, 18 inch lichtmetalen wielen en – in combinatie met een DSG – schakelpeddels.

Update

De actie geldt niet langer voor de Octavia hatchback.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld