Geen reacties

Op het actiemodel Skoda Fabia Clever ontvang je optie- en inruilvoordeel. Breid het uit met de korting op het Clever Plus Pakket.

Ook de vernieuwde Skoda Fabia en Fabia Combi zijn nu verkrijgbaar in aantrekkelijke Clever-uitvoering. Standaard wordt dit actiemodel voorzien van voordelige, extra features. Het voordeel kun je aanvullen indien je het Clever Plus-pakket bijbestelt, want ook daarop ontvang je korting. Tot slot geldt bij inruil van je huidige auto nog een inruilpremie. 

De extra’s op de Fabia (Combi) Clever bestaan uit het navigatiesysteem Amundsen met 6,5 inch touchscreen, het Skoda Surround 3D-audiosysteem, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, cruise control en op de hatchback parkeersensoren achter en lichtmetalen wielen. Het Clever Plus-pack biedt verwarmbare voorstoelen en ruitenwissersproeiers, een grootlichtassistent, regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel en de Driver Activity Assistant. Zo is je auto dubbel rijk uitgerust.

Rekenvoorbeeld Fabia (Combi) Clever 2019
Actiemodel productvoordeel € 820,-
Voordeel Clever Plus-pakket € 180,-
Inruilvoordeel € 700,-
Totale voordeel € 1.700,-

De Fabia Clever is leverbaar vanaf 18.520 euro, de stationwagonvariant vanaf 19.420 euro. Het actiemodel is ook leverbaar met private lease. Je betaalt voor alle vaste kosten vanaf 309 euro per maand (319 euro voor de Combi), bij een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar. Vraag naar de leasevoorwaarden bij de Skoda-dealer.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld