Geen reacties

Sla je slag tijdens de Skoda Private Lease Voordeelweken en profiteer 48 maanden lang van een voordelig private leasetarief. Tot 30 euro korting op vier modellen.

Onbezorgd en gloednieuw
Combineer de ijzersterke punten van een ŠKODA en de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast betaal je geen bijtelling of een grote eenmalige investering, maar geniet je wel van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zo is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe ŠKODA te rijden.

Een slimme keuze

1. Gemakkelijk
Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof
2. Betrouwbaar
Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk
3. Zekerheid
Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten

Tot eind oktober vindt bij Skoda-Rotor de Private Lease Voordeelweken plaats. Ga je in die periode een private lease-contract aan voor de Skoda Citigo, Rapid Spaceback, de nieuwe Fabia hatchback of Fabia Combi, dan ontvang je elke maand tot 30 euro voordeel op de leaseprijs.

Het gaat om een contract van 48 maanden looptijd, het totale voordeel bedraagt daardoor maximaal 1.440 euro. Tegen de actieprijs rijd je elk jaar tot 10.000 km en is voorzien in alle vaste kosten. Je betaalt alleen nog variabele kosten, met name de brandstof.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • al vanaf € 199,-/maand
  • vier Skoda-modellen

Er is al een Skoda vanaf 199 euro per maand all-inclusive te rijden: de Citigo 1.0 Greentech (60 pk) Active. Die is voorzien van bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar stuur, terugwinning van rem-energie, Hill Hold Control en bumpers in de kleur van de carrosserie. De inbegrepen voorzieningen zijn, tegen een kleine meerprijs, uit te breiden.

 

CITIGO
Van € 229,-
Voor € 199,- p/mnd*
 Stel Samen 
FABIA HB
Van € 259,-
Voor € 229,- p/mnd*
 Stel Samen 
FABIA COMBI
Van € 279,-
Voor € 249,- p/mnd*
 Stel Samen 
RAPID
Van € 349,-
Voor € 329,- p/mnd*
 Stel Samen 

Vraag de een van onze verkoopadviseurs voor een berekening op maat.

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

 

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld