Geen reacties

Op het actiemodel Skoda Fabia Clever ontvang je optie- en inruilvoordeel. Breid het uit met de korting op het Clever Plus Pakket.

Ook de vernieuwde Skoda Fabia en Fabia Combi zijn nu verkrijgbaar in aantrekkelijke Clever-uitvoering. Standaard wordt dit actiemodel voorzien van voordelige, extra features. Het voordeel kun je aanvullen indien je het Clever Plus-pakket bijbestelt, want ook daarop ontvang je korting. Tot slot geldt bij inruil van je huidige auto nog een inruilpremie. 

De extra’s op de Fabia (Combi) Clever bestaan uit het navigatiesysteem Amundsen met 6,5 inch touchscreen, het Skoda Surround 3D-audiosysteem, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, cruise control en op de hatchback parkeersensoren achter en lichtmetalen wielen. Het Clever Plus-pack biedt verwarmbare voorstoelen en ruitenwissersproeiers, een grootlichtassistent, regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel en de Driver Activity Assistant. Zo is je auto dubbel rijk uitgerust.

Rekenvoorbeeld Fabia (Combi) Clever 2019
Actiemodel productvoordeel € 820,-
Voordeel Clever Plus-pakket € 180,-
Inruilvoordeel € 700,-
Totale voordeel € 1.700,-

Update

Skoda heeft deze actie verlengd tot en met 29 november 2018 of zolang de voorraad strekt. Niet langer met private lease-actietarief verkrijgbaar.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld