Geen reacties

ŠKODA Rapid Spaceback Clever met € 2710,- Voordeel

Ter opvolging van de eerdere Skoda Rapid Spaceback Clever is er nu de Rapid Spaceback 1.0 TSI Greentech Clever. Ook op dit model ontvang je het nodige voordeel. In de actieprijs vanaf 20.490 euro zit 1.760 euro aan optievoordeel verwerkt. Dat kun je met het Clever Plus-pakket uitbreiden met nog eens 250 euro korting. Bovendien gaat er bij inruil van je huidige auto nog een inruilpremie van 1000 euro van de prijs af. Het maximale voordeel bedraagt dus 2.710 euro. De Rapid Spaceback Greentech Clever is voorzien van een 95 pk sterke maar zuinige motor. Standaard is dit actiemodel uitgerust met het Navigatiesysteem Amundsen inclusief 6,5 inch touchscreen, het Skoda Surround 3D Sound System, een multifunctioneel stuurwiel met leder bekleed, parkeersensoren achter en 16 inch grote, lichtmetalen wielen in ‘Evora’-design.

Het Clever Plus-pakket omvat verwarmbare voorstoelen en ruitenwissersproeiers, de grootlichtassistent, een regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel en de Driver Activity Assistant.

ŠKODA Rapid Spaceback Clever Private Lease Aanbieding

Rijd de Skoda Rapid Spaceback Clever met private lease, dan profiteer je zowel van het accessoirevoordeel als van leasevoordeel. All-inclusive nu al vanaf 299 euro* per maand. Nu met 500 euro brandstofpas*.

Het Clever-actiemodel van de Skoda Rapid Spaceback: met sterke, zuinige motor, extra accessoires en inclusief 2.710 euro voordeel.
Nu is deze aantrekkelijke Rapid-uitvoering ook privé te leasen en dat kan bovendien voordelig.

Skoda Financial Services biedt dit model nu namelijk aan tegen een private lease-actietarief van 299 euro per maand. Normaliter betaal je maandelijks 329 euro; over een looptijd van 48 maanden bespaar je zo 1.440 euro. Dat komt bovenop het productvoordeel.

Alle voordelen op een rij

  • mooi actiemodel
  • met productvoordeel
  • private lease-voordeel
  • Keurmerk Private Lease

Rapid Spaceback
Van € 329,- voor € 299,- p/mnd*

Met de Rapid Spaceback hoef je niet te kiezen tussen een hatchback en een stationcar. Geniet van de voordelen van beide. Ruim, sportief, veilig en uitgerust met slimme opties. Precies zoals je van een ŠKODA mag verwachten.

Stel je Rapid Spaceback Samen

Actievoorwaarden:

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 28 maart 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld