Geen reacties

Sla je slag tijdens de Skoda Private Lease Voordeelweken en profiteer 48 maanden lang van een voordelig private leasetarief. Tot 30 euro korting op vier modellen.

Tot 20 december vinden bij de Skoda-dealers de Private Lease Voordeelweken plaats. Ga je in die periode een private lease-contract aan voor de Skoda Citigo, Rapid Spaceback, de nieuwe Fabia hatchback of Fabia Combi, dan ontvang je elke maand tot 30 euro voordeel op de leaseprijs. 

Het gaat om een contract van 48 maanden looptijd, het totale voordeel bedraagt daardoor maximaal 1.440 euro. Tegen de actieprijs rijd je elk jaar tot 10.000 km en is voorzien in alle vaste kosten. Je betaalt alleen nog variabele kosten, met name de brandstof. Overigens is zelfs dat niet noodzakelijk, want als je een voorraadmodel bestelt dan ontvang je tevens een brandstofpas ter waarde van 500 euro. Op = op, dus bestel tijdig. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • al vanaf € 199,-/maand
  • tankpas t.w.v. € 500,-

Er is al een Skoda vanaf 199 euro per maand all-inclusive te rijden: de Citigo 1.0 Greentech (60 pk) Active. Die is voorzien van bijvoorbeeld een in hoogte verstelbaar stuur, terugwinning van rem-energie, Hill Hold Control en bumpers in de kleur van de carrosserie. De inbegrepen voorzieningen zijn, tegen een kleine meerprijs, uit te breiden. Vraag de Skoda-dealer naar een berekening op maat. 

Update

Skoda heeft deze actie verlengd tot en met 20 december 2018 of zolang de voorraad strekt. Het private leasecontract moet uiterlijk 31 december 2018 getekend retour zijn ontvangen. Voor de brandstofpas gelden aparte voorwaarden, vraag de dealer ernaar.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld