Geen reacties

Skoda laat je niet in de kou staan en nodigt je uit voor de Wintercheck. De dealer heeft diverse winterse accessoires en navigatie-updates in de aanbieding.

Skoda wil rijders van het merk niet in de kou laten staan. Daarom biedt het de Wintercheck aan, een controle van dertig belangrijke onderdelen van je Skoda. Daarmee kom je te weten hoe de banden, remmen, verlichting, accu, motor, vloeistoffen, onderstel en carrosserie er voor staan. Als attentie ontvang je gratis een trechter om handig vloeistoffen bij te vullen.

Je kunt de Skoda Wintercheck online inplannen. De inspectie kost slechts 19,95 euro. Tijdens de actieperiode heeft de Skoda-dealer diverse aanbiedingen. Zo worden winterse accessoires als dakdragers voor de SUV’s of een dakbox voor 340 liter bagage met korting aangeboden.

Tot en met januari kun je bepaalde Skoda-navigatiesystemen extra voordelig laten updaten. De dealer vraagt hier tijdelijk slechts 99 euro voor. Vraag de Skoda-dealer of het systeem van jouw Skoda hiervoor in aanmerking komt. 

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld