Geen reacties

ŠKODA KAROQ

In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV je biedt, en benut zijn ruimte optimaal met het Simply Clever interieur. Heel herkenbaar ŠKODA. De KAROQ ís ŠKODA.

Prijs vanaf € 29.590 * | Private Lease € 479 * p/m | Laadruimte tot 1.810 liter | Trekgewicht tot 1.500 kg

 

Krachtig en elegant
De ŠKODA Karoq heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt! Koop nu een ŠKODA KAROQ en profiteer van 500 EURO INRUILPREMIE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digitaal Instrumentenpaneel Een klassieke opzet met grote toerenteller en snelheidsmeter? Handig de navigatiekaart in het midden? Of de route en directe omgeving schermvullend in beeld? Het kan allemaal.

Adaptieve Cruise Control De Adaptieve Cruise Control behoudt automatisch een veilige afstand ten opzichte van voorliggers dankzij slimme radartechnologie.

Navigatiesysteem Columbus met 9,2 inch touchscreen Bedien naast radio en navigatie ook je favoriete apps van je telefoon op het 9,2 inch touchscreen. Dit doe je eenvoudig via SmartLink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg

 

 

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 april 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden. Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM,rijklaar maakkosten, recyclingsbijdrage en leges exclusief meeruitvoeringen. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld