Geen reacties

Een dezer dagen staat de Skoda Citigo e IV bij de dealers. In plaats van kopen kun je ’em ook privéleasen. Je ontvangt dan 30 euro per maand korting, ofwel 1.800 euro voordeel in totaal.

Voortaan is er ook een elektrische Skoda Citigo, de e IV. Binnenkort kun je deze uitgebreid bekijken bij de Skoda-dealers. Hij is te koop maar ook privé te leasen. Kies je voor dat laatste dan profiteer je van 30 euro per maand korting op het leasetarief. Omdat het gaat om een private lease-contract van 60 maanden loopt het totale voordeel op tot 1.800 euro. 

Het voordeligste leasetarief geldt op de Citigo e IV BEV Ambition: vanaf 279 euro per maand. Deze versie is voorzien van onder meer climate control, smartphone-integratie, bandenspanningscontrole, een laadpunt en laadkabel. Voor de Style-uitrusting, met bijvoorbeeld DAB+, cruise control, een multifunctioneel stuurwiel in leder en regen- en lichtsensor, betaal je vanaf 299 euro per maand. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • vanaf € 279,-/maand

Met Skoda Private Lease weet je waar je aan toe bent. De dealer ontzorgt je volledig, van het rijklaar afleveren van de auto tot reparaties. Alle vaste bedragen zijn dan ook in het leasetarief opgenomen, van afschrijving via btw tot all-risk verzekering. Jij betaalt alleen nog variabele kosten als opladen en eventuele boetes. Het actieproduct valt onder het Keurmerk Private Lease.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld