Een deel van het Skoda-gamma koop je nieuw met voordelige optiepakketten. De korting op geselecteerde packs kan tot wel 2.310 euro oplopen, vooral als je combineert. 

Nieuwe Business-uitvoeringen zijn bij Skoda betaalbaar. Wil je jouw zakenauto nog beter laten uitrusten, maak dan gebruik van de voordeelpakketten. Het Business Upgrade-pakket, Comfort-pakket, Style-pakket, Functie-pakket en Emotion-pakket worden alle – voor zover deze beschikbaar zijn op het model dat je bestelt – met voordeel aangeboden. Kies je meerdere packs uit, dan mag je het voordeel optellen. Zo kan het oplopen tot wel 2.310 euro.

De actie geldt voor geselecteerde Business-uitvoeringen van de Skoda Fabia Combi, Skoda Scala, Kamiq, Karoq, Kodiaq en Superb (Combi). Per pakket, model en uitvoering verschilt het voordeel. Vraag de Skoda-dealer naar de mogelijkheden en het voordeel op de door jou gewenste selectie.

Rekenvoorbeeld Skoda Superb Business Edition Plus
Business Upgrade-pakket van 1.990 euro voor 990 euro € 1.000,-
Comfort-pakket van 2.490 euro voor voor 1.490 euro € 1.000,-
Totale pakketvoordeel € 2.000,-

Update

Het Navigatie Plus-pakket is niet langer met voordeel verkrijgbaar. In plaats daarvan is er voor sommige modellen het Emotion-pakket. 

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.