1. De Nieuwe Fabia Clever nu met € 700 inruilpremie

  2 juli 2018

  FABIA CLEVER De FABIA HATCHBACK Clever heeft alles wat je verwacht van een sportieve hatchback: hij is ruim, comfortabel & veilig. Van zuinige TSI-motoren, via […]

  Lees meer
 2. Elektrische versie Skoda Citigo op komst

  19 maart 2018

  Skoda komt alsnog met een elektrische versie van de Citigo. Het de eerste elektrische Skoda, voor 2025 volgen er nog vier modellen.

  Lees meer
 3. Lente Deals

  15 maart 2018

  Lente Deals 2018 bij Autobedrijf Rotor De Nieuwe Honda Jazz ziet er stoer en assertief uit aan de buitenkant. Nog steeds heeft hij de grootste […]

  Lees meer
 4. Skoda Vision X Concept is hybride die rijdt op aardgas

  28 februari 2018

  Het Vision X studiemodel dat Skoda volgende week onthult is voorzien van een innovatieve aandrijflijn, met twee elektromotoren, een benzinemotor en de mogelijkheid om op aardgas te rijden.

  Lees meer
 5. Private Lease Actie

  20 februari 2018

  ŠKODA Private Lease Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van […]

  Lees meer
 6. Topversie Skoda Kodiaq L&K luxe

  15 februari 2018

  Skoda introduceert de topuitvoering van de Kodiaq, de L&K. Op deze versie debuteren enkele nieuwe motoren en de laatste DSG-transmissie.

  Lees meer
 7. Skoda Fabia subtiel vernieuwd

  8 februari 2018

  Wat goed is, hoef je niet te veranderen. En dus beperkt Skoda het aantal wijzigingen bij de vernieuwde Fabia tot een minimum.

  Lees meer
 8. Skoda Vision X is voorbode compacte SUV

  1 februari 2018

  Skoda breidt zijn SUV-assortiment de komende jaren uit met een kleine cross-over. Met de Vision X Concept blikt het merk alvast vooruit.

  Lees meer
 9. Skoda kondigt vernieuwde Fabia aan voor autosalon van Genève

  18 januari 2018

  Skoda onthult op de autosalon van Genève in maart de vernieuwde Fabia. Het huidige model komt uit 2014 en is dus alweer toe aan een update.

  Lees meer
 10. Nu in de showroom: Skoda Karoq

  2 januari 2018

  De compacte SUV Skoda Karoq staat vanaf vandaag in de showroom. Vanaf 28.990 euro is de praktische, ruime auto mee te krijgen.

  Lees meer