1. Skoda Octavia G-Tec met nieuwe motor

  21 september 2018

  Skoda vernieuwt de Octavia G-Tec. De aardgas-uitvoering krijgt een 1.5 TSI-motor met meer vermogen.

  Lees meer
 2. Alle snufjes uit de kast voor de Skoda Kodiaq RS

  13 september 2018

  Skoda laat weer een beetje meer informatie los over de Kodiaq RS, het nieuwe sportieve topmodel van de Kodiaq. En daarmee ook van Skoda. Het merk stopt zo’n beetje alle beschikbare techniek die het in huis heeft in de top-SUV.

  Lees meer
 3. Skoda Rapid Spaceback Clever

  13 september 2018

  Naast het ‘gewone’ Skoda Rapid Spaceback Clever-actiemodel is er nu ook de Greentech Clever. Het actievoordeel loopt op tot boven de 2.000 euro.

  Lees meer
 4. Skoda Fabia Greentech Clever

  13 september 2018

  Skoda laat je optimaal profiteren van de vernieuwde Fabia (Combi). Ook met de nieuwe, zuinige Greentech-motor is er een voordelig Clever-actiemodel. Met optie- en (extra) inruilvoordeel.

  Lees meer
 5. Nu ook tekeningen van interieur Skoda Vision RS

  6 september 2018

  Skoda geeft voorafgaand aan de onthulling van de Vision RS concept car diverse schetsen vrij. Dit keer mogen we een kijkje binnenin nemen.

  Lees meer
 6. Skoda Vision RS: hallo, nieuwe Rapid

  30 augustus 2018

  Skoda kondigt een nieuwe concept car met de naam Vision RS aan. Volgens het merk is deze auto de directe voorbode van een nieuwe model. Het is niet moeilijk om te raden wélk model.

  Lees meer
 7. Skoda Kodiaq RS klaar voor onthulling

  23 augustus 2018

  Skoda heeft een mooie primeur klaar staan voor de autosalon van Parijs in oktober. Het merk presenteert daar namelijk de Kodiaq RS.

  Lees meer
 8. Vernieuwde Skoda Fabia vanaf 14.990 euro

  9 augustus 2018

  De vernieuwde Skoda Fabia heeft een vanafprijs van 14.990 euro. Daarmee is de compacte auto iets goedkoper dan voorheen.

  Lees meer
 9. Skoda Karoq ook als Sportline

  2 augustus 2018

  Skoda komt na de stoere Scout-uitvoering van de Karoq nu met de Sportline. De sportieve uitvoering is de eerste en enige versie die verkrijgbaar wordt met de 190 pk sterke 2.0 TSI-motor.

  Lees meer
 10. Skoda Karoq krijgt Scout-aankleding

  31 juli 2018

  Skoda presenteert de Karoq Scout. De SUV is voorzien van kunststof beschermingsranden en uitgerust met vierwielaandrijving.

  Lees meer