ŠKODA Private Lease

Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van een auto kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

FABIA HATCHBACK  Vanaf € 259* p/m

De nieuwe Fabia is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. En wat helemaal mooi is: de Fabia is nu nóg zuiniger en de ruimste in zijn klasse.

FABIA COMBI Vanaf € 279* p/m

De nieuwe Fabia Combi is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. De Fabia Combi is standaard rijk uitgerust.

Stel je Fabia Combi Samen

SCALA Vanaf € 299* p/m

Met de Scala hoef je niet te kiezen tussen een hatchback en een stationcar. Geniet van de voordelen van beide. Ruim, sportief, veilig en uitgerust met slimme opties. Precies zoals je van een ŠKODA mag verwachten.

Stel je Scala Samen

KAMIQ Vanaf € 339* p/m

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren. De cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit

Stel je Kamiq Samen

OCTAVIA HATCHBACK Vanaf € 359* p/m

De Octavia is op en top ŠKODA: ruim, comfortabel, veilig, pittig en milieuvriendelijk. Met ŠKODA Private Lease rijd je een nieuwe Octavia volstrekt zorgeloos voor een vast bedrag per maand – ook heel comfortabel!

Stel je Octavia HB Samen

OCTAVIA COMBI Vanaf € 379* p/m

De stijlvolle ŠKODA Octavia Combi geeft vrijheid, veelzijdigheid en plezier alle ruimte. En dat in combinatie met efficiënte motoren – alleen maar pluspunten dus!

Stel je Octavia Combi Samen

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.