Geen reacties

ŠKODA Private Lease

Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model dat gebeurt is natuurlijk helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak. Denk je in plaats van een auto kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

Citigo
Vanaf € 249,- p/mnd*

Rij stijlvol door de stad met de nieuwe Citigo. Ons meest compacte model is verrassend ruim, zuinig en veilig. Ook op de snelweg staat hij zijn mannetje.

Fabia HB
Vanaf € 269,- p/mnd*

De nieuwe Fabia is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. En wat helemaal mooi is: de Fabia is nu nóg zuiniger en de ruimste in zijn klasse.

Fabia Combi
Vanaf € 289,- p/mnd*

De nieuwe Fabia Combi is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. De Fabia Combi is standaard rijk uitgerust.

Stel je Fabia Combi Samen

Scala
Vanaf € 299,- p/mnd*

Met de Scala hoef je niet te kiezen tussen een hatchback en een stationcar. Geniet van de voordelen van beide. Ruim, sportief, veilig en uitgerust met slimme opties. Precies zoals je van een ŠKODA mag verwachten.

Stel je Scala Samen

Octavia HB
Vanaf € 379,- p/mnd*

De Octavia is op en top ŠKODA: ruim, comfortabel, veilig, pittig en milieuvriendelijk. Met ŠKODA Private Lease rijd je een nieuwe Octavia volstrekt zorgeloos voor een vast bedrag per maand – ook heel comfortabel!

Stel je Octavia HB Samen

Octavia Combi
Vanaf € 399,- p/mnd*

De stijlvolle ŠKODA Octavia Combi geeft vrijheid, veelzijdigheid en plezier alle ruimte. En dat in combinatie met efficiënte motoren – alleen maar pluspunten dus!

Stel je Octavia Combi Samen

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd
* verplicht veld