Geen reacties

Skoda opent alvast de deuren van de Kamiq en gunt ons een kijkje in het interieur van zijn nieuwe compacte SUV. De rest van de auto wordt gepresenteerd op de autosalon van Genève begin maart.

Skoda geeft vóór de onthulling van de Kamiq alvast een foto vrij van het dashboard. De nieuwe compacte SUV krijgt een ruim interieur en Skoda belooft dat er veel ruimte is voor de passagiers op de achterbank. De riante wielbasis van 2,65 meter moet veel beenruimte opleveren. Daarnaast is de kofferbak met 400 liter inhoud behoorlijk ruim.

Op de foto toont Skoda het dashboard van Kamiq. Dat is vormgegeven zoals we dat van Skoda kennen: praktisch en degelijk. Skoda heeft diverse delen van het dashboard bekleed met zachte materialen, die zijn afgewerkt met een nieuwe textuur.

Het interieur is van de meeste moderne gemakken voorzien. Bovenaan de middenconsole prijkt een 10 inch groot beeldscherm met de nieuwste versie van Skoda’s multimediasysteem. Opties als sfeerverlichting, achterbankverwarming en stoelbekleding van microvezelstof moeten het verblijf aan boord aangenamer maken.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld