Skoda maakt zich op voor de onthulling van de vernieuwde Superb. Naast nieuwe technologie en uiterlijke vernieuwingen brengt de opfrisronde nóg een interessant nieuwtje met zich mee: er komt een Scout-uitvoering.

Op 23 mei onthult Skoda de vernieuwde Superb. Het merk gaf eerder al een schets vrij van het vernieuwde model, waaruit bleek dat de vernieuwingen vooral onderhuids zitten. Vandaag maakt Skoda in een korte teaservideo bekend dat er van de vernieuwde Superb een Scout-uitvoering komt, met extra bodemspeling, vierwielaandrijving en een SUV-achtige aankleding.

De Superb krijgt verder de nieuwste verlichtingstechniek, waaronder slimme matrix-led-koplampen en ‘dynamische’ knipperlichten, met leds die oplichten in de richting van de zijkant van de auto. De mistlichten aan de voorkant zijn voortaan ook met leds uitgevoerd.

De overige verbeteringen zijn onder andere uiterlijke wijzigingen, nieuwe afwerkingen in het interieur, een update van het multimediasysteem en nieuwe elektronische snufjes.  

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.