Skoda doet de Superb Business-uitvoeringen in de uitverkoop en voegt gratis een DSG 7-trapsautomaat toe. Het totale voordeel kan oplopen tot 4.400 euro.

De Business-uitvoeringen van de Skoda Superb en Superb Combi zijn alleen nog uit voorraad verkrijgbaar. Weet jij de hand te leggen op een van deze exemplaren, dan heb je geluk. Want zonder meerprijs krijg je een 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling, die zo’n 3.000 euro waard is. 

En kies je voor de Superb Sportline Business of Business Edition, dan profiteer je van nog meer gratis uitrustingsdetails. Het totale voordeel loopt dan op tot circa 4.400 euro. De Sportline Business bijvoorbeeld is voorzien van het multimedia- en navigatiesysteem Amundsen, een regensensor, instapsierlijsten, aluminium sportpedalen, het digitale instrumentenpaneel Virtual Cockpit en nog veel meer fraais. 

Ook leuk is dat je deze actie-uitvoeringen kunt combineren met de voordeelpakketten (zie elders in deze rubriek); zo loopt het totale voordeel nog meer op. Je hebt al een Superb hatchback 1.5 TSI Greentech ACT (150 pk) Ambition Business vanaf 33.790 euro. Ook de Style Business is nog beperkt verkrijgbaar. Maar ‘op = op’, bestel dus op tijd een Business-uitvoering bij de Skoda-dealer. 

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.