‘Op = op’, ga dus op tijd naar de Skoda-dealer om een voordelig private lease-contract af te sluiten voor de Skoda Kodiaq Limited Business Edition. 

Skoda doet de Kodiaq Limited Business Edition met private lease in de uitverkoop. Zolang de voorraad strekt betaal je slechts vanaf 549 euro per maand, inclusief alle vaste kosten en diensten. Alleen variabele kosten zoals brandstof komen daar nog bij.

Het contract geldt 48 maanden lang, elke keer tegen het voordeeltarief. Per jaar rijd je maximaal 10.000 km in de 1.5 TSI Greentech van 150 pk. Dat is een zuinige benzinemotor die bovendien voorzien is van cilinderuitschakeling. Standaard krijg je een 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • speciaal, mooi model
  • tegen voordeeltarief
  • Keurmerk Private Lease

Je leaseauto wordt onder meer uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, zilverkleurige dakrailing, led-achterlichten, een achteruitrijcamera en bekleding in stof met leder. Desgewenst kun je de uitrusting of het contract tegen een kleine meerprijs uitbreiden.

Let op, de actie geldt zolang de voorraad strekt. Zo is de vergelijkbare private lease-voorraad van de Skoda Karoq niet langer leverbaar. Het leasecontract valt onder het Keurmerk Private Lease.

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.