Kies een Skoda Kamiq of Karoq uit voorraad en je mag ’em private leasen tegen een voordelig tarief. Alles wordt voor je geregeld en je kunt snel rijden. 

Private lease van de SUV’s Skoda Kamiq of Karoq hoeft niet duur te zijn. Als je kiest voor een exemplaar uit geselecteerde voorraad dan biedt Skoda Financial Services deze tegen een voordelig privélease-tarief aan. Bij een contract van 48 maanden en 10.000 km/jaar rijd je de Kamiq vanaf 339 euro per maand, de Karoq vanaf 439 euro per maand.

Bij de ‘urban SUV’ Kamiq heb je de keuze uit het Active- en Ambition-uitrustingsniveau. De eerste is voorzien van een 1.0 TSI Greentech-motor van 95 pk, de tweede heeft eenzelfde benzinemotor maar dan met 115 pk vermogen. Skoda’s middelgrote SUV Karoq is goedkoop te privéleasen met de 1.0 TSI Greentech-motor van 115 pk, in de uitrustingen Ambition en Business Edition.

Het leasetarief omvat alle vaste kosten. Variabele kosten zoals brandstof zijn de enige bijkomende uitgaven. Je wordt volledig ontzorgd door de Skoda-dealer, die de diensten zoals onderhoud voor je uitvoert. Vraag de dealer naar een offerte op maat. Voor deze actie geldt het Keurmerk Private Lease.

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.