Skoda begint met de verkoop van de nieuwe Octavia. Het merk trapt af met de First Edition, een rijk uitgeruste uitvoering die verkrijgbaar is voor 33.490 euro.

De nieuwe Skoda Octavia verschijnt deze week bij de Nederlandse dealers. Eerst zet het merk de Combi in de showroom, vlak voor de zomer volgt de hatchback. Beide versies zijn nu te bestellen als First Edition, vanaf 33.490 euro.

De uitrusting van de Octavia First Edition omvat onder meer een infomediasysteem met 10 inch aanraakscherm en navigatiefunctie, een digitaal instrumentenpaneel, cruise control met afstandsradar, led-verlichting rondom, stoelverwarming en parkeersensoren. De First Edition is altijd uitgerust met een 1.5 TSI benzinemotor met 150 pk, die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Skoda breidt het aanbod na de zomer uit met meer motoren en een automatische versnellingsbak. De eerder aangekondigde plug-in hybride-uitvoering komt eveneens in een later stadium. De volledige prijslijst publiceert Skoda in aanloop naar de introductie van de reguliere uitvoeringen.

Eerste prijzen Skoda Octavia
benzine      
1.5 TSI 150 pk First Edition Hatchback € 33.490
    Combi € 34.790
Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.