22 JANUARI NEW HONDA CIVIC PREVIEW

HONDA CIVIC PREVIEW.
Op 22 januari aanstaande nodigen wij u van harte uit om samen met ons de Nieuwe Honda Civic te mogen onthullen in onze showroom. Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur hebben wij de Honda Civic voor een dag bij ons in de showroom staan. U bent dan een van de eerste die de nieuwe Honda Civic kan bewonderen en bekijken en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
De Nieuwe Honda Civic wordt leverbaar in talloze uitvoeringen. De S, Comfort, Elegance, Executive, Premium en de sportief getinte versies de Sport, Sport Plus en de Prestige. De nieuwe Civic is groter dan voorheen en leverbaar in een 5-deurs of 4-deurs uitvoering. De nieuwe turbo motoren zorgen voor prestigieuze prestaties met een zeer laag brandstofverbruik. Honda heeft de prijzen vastgesteld en ze starten vanaf € 24.700,-. Insert image or text here
Insert image or text here Schakelend tussen de versnellingen van de soepele handgeschakelde 6-versnellingsbak of de vloeiende nieuwe automatische CVT-transmissie van de Civic, zorgen de strakke aerodynamica voor ongekende grip op de weg. En met technologieën zoals Agile Handling Assist reageert de auto direct op elke aanraking.
De Civic 5-deurs is standaard uitgerust met Honda SENSING. Onze unieke verzameling geavanceerde veiligheidssystemen die gebruikmaken van camera- en radartechnologie, zoals het botsing- en letsel beperkend remsysteem, het waarschuwingssysteem verlaten rijbaan, verkeersbordenherkenning en Intelligent Adaptive Cruise Control, bewaakt uw omgeving – zodat u veilig van A naar B rijdt. Insert image or text here

U proeft het al de nieuwe Honda Civic is een zeer moderne en geavanceerde auto die uitblinkt in veiligheid, comfort, afwerking en ruimte. Wij nodigingen u dan ook graag uit om deze nieuwe telg als een van de eerste in Nederland bij ons in de showroom te bewonderen. Noteer alvast de datum.

22 januari vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur willen wij u voorstellen aan de Nieuwe Honda Civic.

U KOMT TOCH OOK!

Autobedrijf Rotor uw Honda Dealer voor Zuid-Limburg