Geen reacties

Honda Rotor Voorraad Actie

Tijdens de Honda Rotor Actie dagen is er veel voordeel te halen op alle Honda’s. Op alle voorraad Honda Jazz, Honda HR-V en Honda CR-V hebben wij voor u een leuke aanbieding.

HONDA JAZZ

De Honda Jazz zit vol verrassingen. Uiteraard heeft hij nog steeds diezelfde Magic Seats en het compacte design, gewaardeerd door velen, maar hij is nu ook iets groter en nog beter! De Hoge standaard veiligheid aspecten en de verfijnde motorentechniek maken de Jazz groots in prestaties.
Vanaf € 19750,-   Nu vanaf € 18.250,-*


HONDA HR-V

Design waarmee u opvalt. De looks van de HR-V zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. De scherpe lijnen zijn zo ontworpen dat ze de auto aerodynamische en zuiniger maken. Hij is wendbaar en zeer veilig dankzij de ruime standaard veiligheid uitrusting. Tel daarbij de verfijnde en plezierige rijeigenschappen en het lage brandstofverbruik op en het is duidelijk: de HR-V doet wat hij belooft.
Vanaf € 27.690,-  Nu vanaf € 26.190,-*

HONDA CR-V
CR-V 2.0i ELEGANCE EDITION Deze veelzijdige SUV met twee- of vierwielaandrijving combineert opwindende prestaties met alle comfort van een luxe auto. Nu extra op de Elegance Edition modellen, Privacy glass Honda CONNECT met navigatie en cd-speler, 17” lichtmetalen velgen met Berlina Black, Geïntegreerde dakrails, mat aluminium. Al met al een voordeel van maar liefst € 4.500,- Ga ook voor s’werelds best verkocht SUV. Vanaf € 39990,-*

De Nieuwe Honda Civic

U zult zich één voelen met de Civic 4 of 5-deurs.
Zijn strakke en sportieve design is een unieke combinatie van krachtige sculpturale lijnen en vloeiende rondingen; en dat is alleen nog maar de buitenkant. Van binnen is de nieuwe Civic licht en ruim, met een weldaad aan kwaliteit en comfort.
Uw voordeel kan oplopen tot 2750,- euro.

 

 

 

 

 

 

*Informeer bij een van onze verkoopadviseurs en vraag naar de voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief metallic-lak, eventuele opties inclusief rijklaar maken en wettelijke kosten. Actie geldig van t/m 20 december op alle voorraad modellen. Registratie 2017.

          

Autobedrijf Rotor Uw Honda Partner voor Zuid-Limburg

 

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld