Skoda wil niets aan het toeval over laten. Tijdens de Vakantiecheck worden liefst dertig onderdelen geïnspecteerd. En je ontvangt nog een leuk cadeautje ook. 

Wil je zonder zorgen op reis met je Skoda, maak dan nu een afspraak met de Skoda-dealer. Voor slechts 19,95 euro geeft die jouw auto de Skoda Vakantiecheck. Dat is een controle op wel dertig onderdelen die extra gevoelig kunnen zijn bij zomerse omstandigheden. Zoals de airco, het koelsysteem, de ruitenwissers en accu.

De dealer bespreekt naderhand de eventuele aandachtspunten met jou. En als dank voor de controle ontvang je, zolang de voorraad strekt, een kleine attentie: een zwemband in de vorm van een reserveband. 

Tijdens de Skoda Vakantiecheck-actie zijn ook voordelig geprijsde accessoires verkrijgbaar. Een fietsdrager voor twee bikes op de trekhaak kost nu geen 349 maar slechts 249 euro, een dakkoffer van 380 liter heb je al voor 349 in plaats van 449 euro. Navigatie-updates zijn eveneens goedkoop verkrijgbaar, van 149 voor 99 euro. Vraag de Skoda-dealer naar het volledige assortiment. Fijne vakantie!

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.