Als je een Skoda Octavia Business bestelt kun je daarbij een Tech-pakket krijgen voor slechts 990 euro. 

Skoda heeft een groot assortiment Business-modellen van de Octavia en Octavia Combi. Deze modellen voor zakelijke rijders zijn standaard voorzien van extra uitrusting. Zo kun je handsfree bellen en beschik je over cruise control en parkeersensoren. Dankzij de voordelige vanafprijzen rijd je tegen een gunstige bijtelling. Tijdelijk kun je de Business-uitvoeringen uitbreiden met een voordelig optiepack.

Dit Tech-pakket is leverbaar op zowel de Octavia (Combi) Ambition Business als Style Business. Momenteel vraagt Skoda slechts 990 euro voor het pakket. Daarin zit een voordeel tot 750 euro verwerkt.

Het Tech-pack bestaat uit halflederen bekleding, getinte ramen en een multifunctioneel sportstuurwiel. Voor de Ambition Business worden hieraan toegevoegd stoelverwarming voorin, chromen raamomlijsting en de MaxiDot-boordcomputer en eventueel chromen raamomlijsting.

Update

Skoda heeft de actie nogmaals verlengd, tot 27 juni 2019 of zolang de voorraad strekt. In 2019 is de prijs van het pack nog eens 100 euro verlaagd naar 990 euro – dat betekent meer voordeel.

Tags:

Er kan niet meer gereageerd worden.