Geen reacties

De nieuwe ŠKODA  SCALA

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Prijs vanaf € 21.990 *  |  Bijtelling vanaf € 148 p/m*  |   Inruilpremie tot € 1.500,-   |   Private Lease vanaf 299 p/mnd*

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

 

 

 

 

 

 

De nieuwe ŠKODA Scala komt met zijn perfecte proporties, vloeiende lijnen en aerodynamische details komt over als sportief en modern. Aan de voorkant wordt hij gekenmerkt door de ŠKODA -grille, zijn scherpe koplampen met LED-techniek en zijn stijlvolle lijnen aan beide zijkanten. De ŠKODA Scala is het eerste ŠKODA -model dat optioneel beschikbaar is met dynamische richtingaanwijzers achter en een verder doorlopende achterruit. Bij die laatste staat het woord ŠKODA niet op het plaatwerk, maar op het raam zelf. De ŠKODA Scala is leverbaar met lichtmetalen wielen in de maten 15- tot 18-inch.

De nieuwe ŠKODA Scala is voorzien van een uitgebreide collectie aan veiligheidssystemen die tot voor kort alleen leverbaar waren op auto’s uit hogere klassen. Zo zijn Lane Assist en Front Assist standaard. Dat laatste systeem bestaat onder meer uit City Emergency Braking en Predictive Pedestrian Protection. Het houdt in de stad de omgeving voor de ŠKODA Scala in de gaten en grijpt in als er een aanrijding dreigt. SKODA levert tot wel negen airbags, waaronder een knie-airbag voor de bestuurder en optionele zij-airbags achter.

Optioneel op de ŠKODA Scala zijn onder meer Adaptive Cruise Control (dat werkt tot een snelheid van 210 km/h), Park Assist, Driver Alert (dat vermoeidheid signaleert), Crew Protect Assist (dat bij een mogelijk ongeluk de ramen sluit en riemen spant), Multi-Collision Brake (dat na een aanrijding automatisch remt) en Side Assist (dat de bestuurder waarschuwt voor achteropkomend verkeer). Ook beschikbaar zijn een achteruitrijcamera en Auto Light Assist, dat automatisch het grootlicht dimt als er voor- of tegenliggers aankomen.

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

 

 

 

 

 

 

De Virtual Cockpit van de ŠKODA Scala kan door de bestuurder worden geconfigureerd en biedt daarvoor vijf layouts: Basic, Modern, Sport, Classic en Extended. Er is bovendien keuze uit drie infotainmentsystemen: Swing, Bolero en Amundsen. Die laatste heeft een 9,2-inch glazen scherm en wordt in combinatie met de Virtual Cockpit geleverd. Het systeem is aan te sturen via het touchscreen, gebaren of stemcommando’s. De Swing- en Bolero-systemen hebben respectievelijk een 6,5- en 8,0-inch display, waarbij die laatste is uitgerust met onder meer Bluetooth en SmartLink+.

Tot slot zou de Scala geen ŠKODA zijn als hij niet vol Simply Clever-oplossingen zou zitten. Zo is hij het eerste model in zijn klasse met een optionele elektrisch bedienbare kofferklep. Verder is de ŠKODA Scala uitgerust met een ijskrabber in de tankklep, veiligheidshesjes in alle portieren, een paraplu in de bestuurdersdeur, flessenhouders voor- en achterin, klaptafeltjes achterop de voorstoelen en USB-aansluitingen voor- en achterin.

Virtual Cockpit Met het optionele Virtual Cockpit, met 10 inch display, bepaal je zelf hoe de tellers er uit zien. Kies bijvoorbeeld uit de klassieke opzet met grote toerenteller en snelheidsmeter, navigatiekaart in het midden of de route en directe omgeving schermvullend in beeld. Het kan allemaal.

Infotainmentsysteem Het geavanceerde infotainmentsysteem Amundsen wordt standaard geleverd op de SKODA Scala met een vrijstaand 9,2-inch touchscreen, waardoor alle functies eenvoudig en snel te bedienen zijn.

Automatische airco Met de optionele automatische airconditioning wordt de temperatuur in de SKODA Scala automatisch geregeld, waardoor je altijd comfortabel onderweg bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autobedrijf Rotor uw ŠKODA dealer voor Zuid-Limburg

 

 

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 april 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden. Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM,rijklaar maakkosten, recyclingsbijdrage en leges exclusief meeruitvoeringen. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd
* verplicht veld